Konsumentvägen 2

Rotebro , Sollentuna
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 210 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Industri/Verkstad
  • Lager/Logistik
  • Övrigt

Unikt tillfälle att hyra väldisponerad lokal med tillhörande asfalterad uppställningsyta om drygt ca 10 000 kvm intill E4 samt Rotebroleden.

Unikt tillfälle att hyra väldisponerad lokal med tillhörande asfalterad uppställningsyta om drygt ca 10 000 kvm. Fastigheten har ett utmärkt läge i Rotebro med snabb access till E4:ans av- och påfarter. Lokalen har en utmärkt areafördelning med fokus på lager/produktionsytorna. Två stora portar (ca 4m höjd) i markplan. Takhöjd i lokalen ca 5m. Personalutrymmen finns i form av kontor, omklädningsrum, wc och pentry. Lokalen önskas överlåtas av nuvarande hyresgäst, tillträde är tänkt att ske omgående. Intill lokalen finns Rotebro handelsområde där bl.a. Willys, Coop, ÖoB, Systembolaget, Blomsterlandet, Apoteket, Max Hamburgare, ChopChop, Elon är etablerade. Lokalen nås enkelt via både bil- och kollektivtrafik. Med bil nås lokalen mycket enkelt då av- och påfarterna ligger i direkt anslutning till lokalen och handelsområdet. Gångavstånd, ca 5 min till Rotebro Station, det finns även bussförbindelser.

Ytor

  • Total yta:

    1210 m2

Utförande

Byggår:

1970

Konsumentvägen 2

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter