Hamngatan 31

Centralt , Simrishamn
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

10 000 000 kr

Begärt pris

3 000 000 kr

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Bransch: Restaurang Hotell Stad: Simrishamn, Skåne Oms: 10 000 000 SEK Hyra per månad: 68 500 SEK Sittplatser: 78, 40 Rum: 14 Pris: 3 000 000 KR

Populära Hotell Maritime/En gaffel kort är nu till salu och det skapar ett ypperligt tillfälle för dig som entreprenör att förvärva.

En gaffel kort ligger i hjärtat av Simrishamn mitt i myllret strategiskt intill hamnen och turiststråket.

 

Den mycket populära oas som år efter år tillfredsställer gästerna med dess underbara miljö och utbud av god mat och god dryck samt dess fantastiska fastighet med smakfulla rum överraskar den kräsne.

 

Besökarna kommer för maten, miljön, hotellet och konferensmöjligheterna och här finns fortfarande en hel del utvecklingsmöjligheter för en entreprenör att utföra i form av paketerbjudande mot både privat och företagsmarknaden.

 

Öppettider 

Högsäsong 1/4-1/9 Måndag till Söndag Lunch till Middag

Lågsäsong Torsdag - Lördag middag

 

Verksamheten har inga lån och ingen leasing samt alla tillstånd är intakta.

 

Ansvarig Mäklare
Fredrik Andersson
0720 – 78 75 90
fredrik@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Ekonomi

Pris:

3 000 000 kr

Omsättning:

10 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Hotell & turistföretag

Hamngatan 31

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling