Krusegatan 58

Sege Industriområde , MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 250 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Exceptionellt skyltläge vid infarten till Malmö, antingen för egen användning eller för uthyrning.

Tillfälle att förvärva en fastighet med stor potential och ett exceptionellt skyltläge vid infarten till Malmö, antingen för egen användning eller för uthyrning, strategiskt belägen i Sege industriområde – alldeles nära både inre som yttre ringvägen i norra Malmö. Adressen är Krusegatan 58. Fastigheten, som är friköpt, är bebyggd med en byggnad där källare och första våningen är ca 550 kvm vardera. Bägge planen har betonggolv vilket ger möjlighet till tyngre belastning än normalt. Det går även att lasta och lossa med lastbil vid bägge planen. På ovanvåningen finns en kontorsdel om ca 150 kvm med 5 kontorsrum och tillhörande kök och badrum, badrummet är helkaklat och fräscht. Byggnaden är uppförd i början på 1960-talet, rejält byggd med kraftigt betongbjälklag, byggnaden inhyser totalt ca 1 250 kvm uthyrbar yta. Fastigheten säljs tomställd och kan därför vara intressant för egenanvändaren som behöver nya lokaler nu. Affären sker genom sk bolagsförsäljning, försäljning av det befintliga bolaget M-Kontroll AB. Total byggnadsyta om ca 1 250 kvm, tomtareal ca 1198 kvm.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 1 250
Tomtarea 1 198

Ekonomi

Driftskostnad:

206 000 kr/år

Hyresintäkter:

938 000 kr/år

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Stillman 20

Dokument

Teknisk information

Byggnad: Stillman 20

Byggnadstyp: Industri/Lagerbyggnad

Byggår: 1962

Beskrivning: Fastigheten är uppförd i 2 våningsplan med källare. Här har man valt rejäla byggnadslösningar med gjuten grund, betongbalkar och ett gjutet mellanbjälklag. Fastigheten byggdes för att inhysa en industri, därav de rejäla byggmetoderna. Invändigt har man en takhöjd om ca 2,7 meter i källar- plan och ca 2,9 meter på första våningen. Fasaderna är dels putsade och under fönsterpartierna har man valt att använda träpanel. Ovanvåningen har en plåtfasad. På taket ligger det en gummiduk som lades för ca 15 år sedan. Fönstren längs ena lågsidan och framsidan är utbytta ca 2008 och av isolerglastyp. Övriga fönster är två- glas kopplade. Ovanvåningen består av fem stycken kontorsrum ett kök och helkaklat badrum. Bra parkeringsmöjligheter runtom byggnaden. Fastigheten värms upp via fjärrvärme och har mekanisk ventilation. Kommunalt VA och en huvudsäkring om 100 ampere.

Grund: Betong

Stomme: Betong/tegel/trä

Bjälklag: Betongbjälklag

Fasad: Betong/trä/plåt

Tak: Gummiduk

Utv.plåtarbeten: Plåt

Fönstertyp: 2&3 Glas

Ventilation: Mekanisk ventilation

Vatten/avlopp: Kommunalt VA

Uppvärmning: Fjärrvärme

Omgivning

Omgivning/natur:

Strategiskt läge i norra Malmö

Kommunikationer

Nära till både in och utfartsvägar
Krusegatan 58

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

216 18 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler annonser från Sundsstaden AB