Betongvägen 7

Länna Industriområde , Skogås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

250 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Industri & verkstad

Äntligen är en av de stora lokalerna till salu!! Modern och effektiv kombilokal med bästa läge i Länna Industriområde

Modern och effektiv kombilokal med bästa läge i Länna Industriområde. Lokalen har en totalt yta om ca 250 kvm fördelat på nedre plan, entresolplan samt ett övre plan. Passar perfekt för en hantverksfirma, e-handelsföretag, som utlämningsställe eller för företag som söker möjligheten att effektivt kombinera lager/verkstad/produktionsytor med kontorsytor. Nedre plan har en yta om ca 100 kvm. Stor lastport om ca 4x4,3 m. Separat gångdörr. Takhöjd ca 2,5-5 m. Golvbrunn som är kopplad till en gemensam oljeavskiljare för fastigheten. Nuvarande ägare har kostat på lokalen med luftvärmepump och ett Yale lås. Direkt utanför porten finns en parkeringszon med 2 p-platser. Entresolplanet om ca 50 kvm har en öppen yta ut mot lagret. Här ligger spånskivegolv. Det översta planet om ca 100 kvm har fina fönster och ljusinsläpp i framkant. I lokalens bakkant finns en separat gångdörr som leder ut till en gemensam utrymningskorridor för byggnaden. I kortändan på korridoren finns en hiss för enkel och smidig tillgång till övre planet utöver interntrappan i lokalen. Lokalen är anpassningsbar och flexibel och kan enkelt anpassas för att passa den egna verksamheten. Det finns möjlighet att överta utrustning för inredning av kök, golv, innerdörrar m.m om så önskas. Månadsavgift: f.n. 5 925 kr per månad (moms tillkommer) Schablonkostnad för värme, vatten, fastighetsskatt: 1 538 kr per månad. Pris: 2 500 000 kr Lokalens andelstal är 2,4108% Brf Sågklingan, med adress Betongvägen 7, är en bostadsrättsförening med totalt 46 bostadsrätter som produceras för företagare som har behov av rationella, funktionella, och flexibla lokaler. Brf Sågklingan är beläget i det mycket aktiva och populära Länna industriområde på Betongvägen i Huddinge kommun. I den absoluta närheten trivs allehanda företagare inom många branscher såsom bygg o anläggning, lager/logistik, åkerier och fordonsindustri. Bland de stora aktörerna i omgivningarna finns Bauhaus, Optimera, City Gross, Elgiganten, Media Markt mm. En bidragande anledningen till områdets popularitet är det strategiska läget med snabb access till Storstockholms södra delar med den utmärkta infrastrukturen i form av motorväg och moderna trafikleder. Stockholmsregionen är en av Europas mest snabbväxande varför en etablering i Brf Sågklingan kommer borga för en lyckosam framtid. Avstånd till Stockholm (Gullmarsplan) är 13 km eller ca 10 minuter. Till Nynäshamn är det ca 42 km.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 250

Omgivning

Omgivning/natur:

Brf Sågklingan är beläget i det mycket aktiva och populära Länna industriområde på Betongvägen i Huddinge kommun. I den absoluta närheten trivs allehanda företagare inom många branscher såsom bygg o anläggning, lager/logistik, åkerier och fordonsindustri. Bland de stora aktörerna i omgivningarna finns Bauhaus, Optimera, City Gross, Elgiganten, Media Markt mm.

Kommunikationer

En bidragande anledningen till områdets popularitet är det strategiska läget med snabb access till Storstockholms södra delar med den utmärkta infrastrukturen i form av motorväg och moderna trafikleder. Stockholmsregionen är en av Europas mest snabbväxande varför en etablering i Brf Sågklingan kommer borga för en lyckosam framtid. Avstånd till Stockholm (Gullmarsplan) är 13 km eller ca 10 minuter. Till Nynäshamn är det ca 42 km. Goda busskommunikationer som ansluter till/från pendeltåg.
Betongvägen 7

Om Företag & Kommersiella Fastigheter

Företag och Kommersiella fastigheter är ett bolag som grundades 2008. Initialt ingick bolaget i en organisation som ägdes av Swedbank, för att sedan verka fristående. Sedan 2008 har vi genomfört både bolagsaffärer och fastighetstransaktioner från norr till söder i Sverige, vilket givit oss ett brett kontaktnät och ett omfattande kundregister. Våra medarbetare har en gedigen erfarenhet och specialistkunskap inom kommersiella fastigheter och bolagstransaktioner. Vi arbetar i team och sätter ihop de specialister som bäst lämpar sig för respektive uppdrag. Vårt team har bl.a. erfarenhet som revisorer, fastighetsförvaltare, skatteexperter, fastighetsmäklare, uthyrare och jurister. Vänd dig till oss i förtroende. En första kontakt är alltid kostnadsfri och vi erbjuder två timmars fri rådgivning i ett personligt möte.

Företag & Kommersiella Fastigheter

Wallingatan 33, 3 tr

111 24 Stockholm

www.kommersiellafast.se

Fler annonser från Företag & Kommersiella Fastigheter