Tranebergsvägen 25

Traneberg , Bromma
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

40 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Butik

Bostadsrrättslokal att köpa på bra adress i stabil förening, Lokalen har egen entré och inredd i exklusiva material

Fastigheten på Tranebergsvägen 25 är ett välskött flerfamiljshus byggt 1935.
Lokal har ett av Tranebergs bästa lägen – med en kort promenad når man Alviks Torg med tunnelbana och tvärbanan samt flertalet bussar som lätt tar er både till innerstan, flygplatsen i Bromma och andra knutpunkter så som t.ex. Liljeholmen och Sundbybergs Centrum. Tranebergsvägen är därmed centralt beläget och med en grönskande och lugn omgivning. 

BOSTADSRÄTTSLOKAL PÅ  BRA  ADRESS, I STABIL FÖRENING OCH EXKLUSIVA MATERIAL .
Lokalen har egen entré från husets gavel och lämpar sig för flera användningsområden. Effektiv planlösning hög teknisk standard och exklusiva material så som marmorgolv med golvvärme.  Bra kontor (lokal med bostadsrätt) till företag som vill investera istället för att hyra. Fastigheten på Tranebergsvägen 25 är ett välskött flerfamiljshus byggt 1935. Lokalen har ett utmärk läge intill tunnelbanestationen Alvik men även Tranebergsbrons av- och påfart. En kort promenad bort ligger Alvis torg med tvärbana, Nockebybana, SL-bussar och flygbussar. Läget är båda centralt och lugnt med en grönskande omgivning och nära Mälaren.
Bra lokal för t.ex. showroom, kontor, mottagning etc. Lokalen har egen ingång från gaveln av huset och lämpar sig därmed för flertalet användningsområden.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 40

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kv. Åreskutan 4

Omgivning

Närservice:

Alviks Torg

Vägbeskrivning:

Tranebergssidan intill Alviks station.

Kommunikationer

T.bana
Tranebergsvägen 25