Övägen 11

Limhamn , Limhamn
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

6 090 000 kr

Begärt pris

2 000 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Stad: Malmö, Skåne Oms: 6 090 000 SEK Hyra per månad: 43 500 SEK Sittplatser: 80 inne, 80 ute Begärt pris: 2 000 000 SEK

Välkända Restaurang Dragörkajen i Malmö med ett fantastiskt söderläge intill kajen där man har strålande sol från morgon till kväll, bättre söderläge är svårt att finna.

Man har idag 80 platser inne och 80 platser ute som ingår i hyran och önskar man bygga ut med mer uteservering så finns här plats till många fler platser eller en ute bar på den soliga utedelen som har havet precis intill restaurangen.

Man har en mycket hög kvalité på kök och inventarier och stora utrymmen för förvaring.

Verksamheten är lättjobbad då man har överblick från det öppna köket och baren vilket gör man har ögonkontakt med gästerna i hela restaurangdelen samt ända ut genom det fina glaspartiet ut på uteserveringen och detta gör verksamheten lättarbetad och optimerad.

Man har en stor nedanvåning/källare med högt i taket och modernt inrett med fina förrådsutrymme och en köksdel där man har 3 köksenheter där man kan laga mat och hålla i matlagningskurser eller teambuilding.

I källaren finner vi även den stora Vinkällaren med plats för över 2000 flaskor och en konferensdel/vinprovningsdel för olika event.

Utanför finner vi gott om parkeringsplatser.

Ansvarig mäklare:
Fredrik Andersson
0720 – 78 75 90
fredrik@tradeforetagsformedling.se

Ekonomi

Pris:

2 000 000 kr

Omsättning:

6 090 000 kr

Utförande

Företagsnamn:

20966: VÄLKÄND RESTAURANG VID HAVET

Bransch:

Restaurang & café

Övägen 11

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling