Sallerupsvägen 18

Centralt , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

4 000 000 kr

Begärt pris

2 000 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Unik Fine-Dining / 2282

En restaurang belägen i ett av Malmös knutpunkter, Värnhem.

Runt om Restaurangen ligger flera bostadsrätter och kvarteret bakom, mot söder är ett nytt bostadsområde etablerats.

Köket är effektivt och restaurangensplanlösningen lika så. Korta vägar för personal från kök, disk och till gästerna.  En mycket generös låg hyra för lokal med tillträde för upptill 50 gäster samt källarplan för förvaring med tillgång till el (t ex för frys och kyl).

Konceptet är asiatiskt med mycket unikt upplägg och man jobbar enbart med svenska bönder och låter råvaran stå i fokus. Närproducerade råvaror med egna smaker i modern tappning.

Konceptet har fungerat mycket bra sedan starten 2017 och man har många köpstarka gäster som kommer långväga ifrån, även Köpenhamn, för att få besöka restaurangen.

Restaurangen, som är öppet för middag tisdag - lördag, har en modern, varm och välkomnande miljö. Samtliga gällande tillstånd finns och inredning och utrustning är av hög kvalitet.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.


Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 10 år.

 

Bosse Stibeck

Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

Ekonomi

Antal anställda:

4

Pris:

2 000 000 kr

Omsättning:

4 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Restaurang Que

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2017

Utrustning som medföljer:

Inkråm och hyresavtal

Sallerupsvägen 18