Aquasol AB

Örebro
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

18 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Tjänsteföretag

Beskrivning

  • Tjänsteföretag

Aquasol AB - Välrenommerat plåtslageri och solbolag i Örebro

Aquasol har tre olika verksamhetsgrenar. Arnes Plåt som är ett väletablerat plåtslageri med över 50 års erfarenhet från branschen, en smedja, samt en soldel. Inom soldelen har bolaget ursprungligen tillverkat, sålt och monterat solfångare.  För att anpassa sig efter marknadens behov har Aquasol mer gått över till att sälja och montera solceller. Bolaget har ett eget montageteam som har stor erfarenhet och kunnighet av takarbeten.  Försäljningen av solceller har ökat mycket och ägarna ser stora möjligheter att utveckla det ytterligare. 

Varför är detta bolag en bra investering?

o    Kunder
Företagets tjänster och produkter vänder sig till många olika kunder, vilket minskar risken. Bolaget har flera upparbetade relationer med ekonomiskt starka återkommande kunder.

o    Väletablerat med spännande framtid och utvecklingsmöjligheter
Det råder en hög efterfrågan på plåtslagartjänster, vilket gör att det finns goda möjligheter att utöka den delen.  Arnes plåt är ett väletablerat varumärke med stabil verksamhet som ger en ekonomisk trygghet. Med den grunden finns det stor potential att utveckla soldelen. Om politiken i Sverige ändras så att det satsas mer på solfångare är detta en unik möjlighet att ligga i framkant när marknaden för solfångare växer. Eller om man vill satsa på solceller där det redan finns en stor efterfrågan på marknaden. Bolagets varumärke Aquasol gör att kunder hör av sig utan att de har marknadsfört sig som solcellbolag. Eftersom man redan har ett eget montageteam och inköpskanaler finns det stor potential att växa på solcellsmarknaden.  
Finns även möjligheter att utveckla smedjan. 

Ytterligare information och prospekt lämnas efter undertecknad sekretessförbindelse. Om ni har frågor är ni välkomna att kontakta ansvariga företagsmäklare.

Ekonomi

Omsättning:

18 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Tjänsteföretag