Stora Nygatan 27

Centrum , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

900 000 kr

Begärt pris

Bransch

Övrigt

Beskrivning

  • Övrigt

Välkänd salong i Malmö / 1097.

Centralt i Malmö ligger denna välkända och välrenommerade salong som grundades 1979 och bara har haft två ägare sedan starten.


Namnet är välkänt och salongen har byggt upp ett kundklientel med ca 700 registrerade kunder som besöker salongen regelbundet.
Dessutom exponeras salongen på nätet och hade senaste månaden över 110 000 träffar på GOOGLE.

Lokalerna är väl tilltagna med olika avdelningar för hårvård och schamponering.
Det finna även ett separat behandlingsrum där man kan ha ansiktsbehandlingar, laserbehandlingar (rummet har separat ventilation), massage, nagelstudio etc.

Lokalerna är inredda i modern stil med utvalda inventarier som gör att miljön känns väldigt välkomnande och trivsam.

Salongen har totalt 6 stolar varav några av dem är uthyrningsstolar.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.


Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 10 år.

 

Bosse Stibeck

Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

Ekonomi

Antal anställda:

1

Omsättning:

900 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Övrigt

Startår:

2002

Utrustning som medföljer:

Innkråm + överlåtelse av hyresavtal

Stora Nygatan 27