Hyllie boulevard 19

Emporia , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

5 000 000 kr

Begärt pris

2 400 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

La Galette och Chocolicious är två verksamheter i samma bolag (AB) till salu som ligger i hjärtat av Emporia köpcentrum.

Emporia är ett av Sveriges mest besökta köpcentrum med sina 93.000 kvm och ca 230 butiker och många restauranger i tre plan. I mycket nära anslutning till restaurangerna finns en öppen takpark med sittplatser, kikare, och trädgård, på cirka 27 000 kvm.

Det är ett företag till salu som har ett unikt koncept av crêpes, våfflor, glass, frukt, bakelser och massor av kaffe. Alkoholtillstånd har man också.

La Galette är dessutom en av mycket få restauranger på Emporia som har alkoholtillstånd.

Chocolicious och La Galette är båda utrustade med moderna och fräscha maskiner och kylar. Stolar och bord är mycket funktionella och dessutom synnerligen inbjudande.

Fakta om området runt Emporia:

I Hyllie centrum byggs bostäder i varierande storlekar och blandade former (hyresrätt/bostadsrätt 50/50) i flerbostadshus och stadsradhus med varierande karaktär.

 År 2023 tillkommer ytterligare 1 500 lägenheter. Med dessa 4 500 bostäder beräknas cirka 9 000 personer bo i området.

Utbyggt beräknas området rymma cirka 12 000 bostäder. Storleken på Malmös hushåll är i genomsnitt 2,19 personer, vilket motsvarar drygt 26 000 personer. Fullt utbyggt beräknas området innehålla mer än 15 000 arbetsplatser, beräknat på en genomsnittsyta om 20 kvadratmeter per anställd.

 

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.

Bosse Stibeck
Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

Ekonomi

Antal anställda:

4

Pris:

2 400 000 kr

Omsättning:

5 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Rotak Stockholm AB

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2015

Utrustning som medföljer:

Samtliga aktier i bolaget

Omgivning

Omgivning/natur:

Köpcenter

Företag i närheten:

ca 230 andra butiker

Parkeringsmöjligheter/garage:

P-garage och p-platser utanhus

Skyltläge:

Extremt läge

Kommunikationer

Buss, tåg, bil
Hyllie boulevard 19