Fiskecamping i Jämtland

Åre
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

1 800 000 kr

Begärt pris

2 500 000 kr

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Dammåns Camping i Jämtland

Dammån i Jämtland är känt för sitt fina fiske på framförallt lekvandrande Dammåöring. I anslutning till Dammån vid Ågårdarna finns Camp Dammån som nu är till salu. Nuvarande ägare har haft campingen öppen från 1 juni till 31 augusti då fisket i Dammån och Bastuån är tillåtet.

Campingen har 14 platser med el och ca 15 utan el och ett stort område för tältning. Det finns 6 stugor på campingen med självhushåll. En med 6-bäddar, två med 4-bäddar och tre med 2-bäddar. De tre större stugorna har kök och WC.

På campingen finns en mycket populär restaurang som lockar många gäster från närområdet utöver campinggästerna. Största delen av den totala omsättningen kommer från restaurangen.

Servicehus finns med tvättstuga och kök. Fräscha toaletter och dusch finns i restaurangbyggnaden.

I anslutning till campingen finns en fisktrappa som sedan 1950 vittjas två gånger om dagen. Alla fiskar mäts, vägs och könsbestäms innan de släpps vidare ovanför fisktrappan.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet. Försäljning av detta objekt sker i samarbete med Storsjömäklarna i Östersund.

Säljaren vill inte bli kontaktad direkt utan all visning och info går via mäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Ekonomi

Pris:

2 500 000 kr

Omsättning:

1 800 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Camp Dammån

Bransch:

Hotell & turistföretag