Volframgatan 12B

MALMÖ
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 000 m²

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
  • Lager & logistik

Tillfälle att förvärva en mycket välskött lager- och kontorsfastighet på strategiskt läge i Emilstorpsområdet i Malmö, med adress Volframgatan 12 B.

Tillfälle att förvärva en mycket välskött lager- och kontorsfastighet på strategiskt läge i Emilstorpsområdet i Malmö, med adress Volframgatan 12 B. Fastigheten, som är friköpt, är bebyggd med en byggnad med en total yta om ca 1 000 kvm, varav en lagerdel om ca 700 kvm och kontorsdel om ca 300 kvm. På den inhägnade och asfalterade innergården finns utmärkta möjligheter för både uppställning och parkering. Byggnaden uppfördes ursprungligen år 1964 och har sedan renoverats i omgångar, varav senast 2018-2019 då den totalrenoverades och byggdes till av nuvarande ägare. Området är intressant såtillvida att det kommer att genomgå förändringar framöver. I området arbetar andra fastighetsägare för att utveckla fler bostäder och i detaljplanen för Kvävet 12 anges att den får bebyggas med en byggnad med totalt 12 meters höjd. Fastigheten är i huvudsak uthyrd, endast mindre kontorsyta är i dagsläget outhyrd. Vid den kommande försäljningen friställs även ett mindre kontorsrum med tillhörande lager, att nyttjas av köparen eller hyras ut till extern hyresgäst. Affären genomförs sker genom sk bolagsförsäljning, försäljning av det befintliga bolaget Tato Fastighet AB. Total byggnadsyta om ca 1 000 kvm, tomtareal ca 1 625 kvm.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Kontor 380 380
Varmlager 620 620

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kvävet 12

Volframgatan 12B

Om Sundsstaden AB

Sundsstaden AB är en fastighetsrådgivare med kontor på Limhamn och med verksamhet inom förmedling av kommersiella fastigheter och lokaler i hela Öresundsregionen. Vi har lång erfarenhet från fastighetsbranschen och har över åren förskaffat oss bred och gedigen kunskap kring fastighetsrelaterade frågor som ekonomi, juridik, teknik, byggprojekt och inte minst affärer. Genom proaktivt och lösningsorienterat arbete och med stor passion för fastigheter och företag hjälper vi er och era potentiella kunder och leverantörer att nå fram till varandra. Oavsett om ni står inför att köpa eller sälja en fastighet eller hyra ny lokal för er verksamhet finns vi där och stöttar med expertis genom hela processen.

Sundsstaden AB

Geijersgatan 11

216 18 Limhamn

www.sundsstaden.se

Fler annonser från Sundsstaden AB