Tornérhjelmsvägen 2

BJUV
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 804 m²

Pris

25 000 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad

Vacker fastighet med 22 st hyreslägenheter om totalt 1 804 kvm, där samtliga bostäder är uthyrda.

OBJEKTSBESKRIVNING: Denna tidigare skola byggdes på 90-talet om till 22 st lägenheter. Lägenheterna har löpande uppfräschats då majoriteten fått nya vitvaror installerade inkl. tvättmaskiner och torktumlare samt fått väggar ommålade. 8 st lägenheter har totalrenoverats. De fyra byggnaderna bildar tillsammans en lummig och omtyckt innergård på privat läge som gärna används av familjerna som bor i husen. Här finns grönytor, en grusad plan och sandlåda för de minsta. Gammal tegelmur med grind avskärmar mot vägen. BYGGNADSBESKRIVNING: Byggnaderna på fastigheten är uppförda under början av 1900-talet, enligt FDS 1929 men fasadens årtal avslöjar att ursprunget är något tidigare. På 1990-talet byggdes byggnaderna som tidigare nyttjats som skola om till lägenheter och bildar idag ett trivsamt område för hyresgästerna. Fastigheten har underhållits löpande både in- och utvändigt och de senaste åren har fastighetsägaren bland annat installerat ny oljetank och anordnat fiber. Invändiga takhöjder är 2,4 - 4,8 meter. Badrummen som har renoverats har fått tvättmaskin och torktumlare installerat för att så småningom fasa ut befintliga tvättstugor. Idag finns en tvättstuga i den nordöstra byggnaden. Fasaderna är vackert beklädda och utsmyckade med rött tegel i en variant av blockförband om tvåskift. Dekorativa tegelbågar ovanför fönster och dörrar. Taken är beklädda i röda enkupiga takpannor, har flera takkupor och är av olika takmodeller. Fönster av 3-glas. Byggnadernas grund är platta på mark och källare. Vissa bostäder har egna entréer och andra gemensam entré. Fem av bostäderna har egen uteplats och mindre trädgård med staket. Det finns även uteplatser som de boende gemensamt delar på. Uppvärmning sker via vattenburen värme från 6 st CTC 20kw luft/vatten värmepumpar med oljepanna som reserv. Ventilation av mekanisk frånluft. Kommunalt vatten och avlopp går till fastigheten. HYRESVILLKOR: Fastigheten består av 22 st hyresrätter som samtliga är uthyrda. Bostäder har snabbt fyllts med nya hyresgäster vid utflyttningar, enligt nuvarande ägare. Tilläggssystem finns. Alla hyresgäster betalar egen hushållsel. Totalt antal lägenheter: 22 st 2 rok: 11 st 3 rok: 7 st 4 rok: 4 st Fördelas på allt från 58-120 kvm per lägenhet, total yta 1 804 kvm. Fastigheten överlåtes genom bolagsförsäljning. - För mer information och för att erhålla prospekt, kontakta Fastighetsmäklare Lisa Rieden, 0735 - 40 56 46, lisa.rieden@relier.se

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 22 1 804

Ekonomi

Pris:

25 000 000 kr

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bjuv Gunnarstorp 1:202

Teknisk information

Byggnad: Bjuv Gunnarstorp 1:202

Byggnadstyp: Bostadsfastighet

Byggår: 0

Grund: Platta på mark och källare

Fasad: Tegel

Tak: Takpannor

Fönstertyp: 3-glas

Vatten/avlopp: Kommunalt

Uppvärmning: Luft/vatten-värmepumpar samt oljepanna

Omgivning

Omgivning/natur:

OMGIVNINGEN: Fastigheten ligger på ett mycket rofyllt läge nära naturen och öppna landskap omringad av andra villor vilket skapar en gemytlig bykänsla. Bredvid fastigheten finns Tornévallen som tidigare nyttjats för fotbollsträningar av Bjuvstorp FF, tidigare Gunnarstorp IF. Idrottsplatsen har inte nyttjats sedan 2019 eller tidigare. GUNNARSTORP OCH BJUV: Gunnarstorp är en lugn och rofylld tätort med ca 380 st invånare i Bjuvs kommun ca 2 mil österut från Helsingborg. Här erbjuds ett villasamhälle med närhet till natur och grönska på ett läge nära större städer som Helsingborg, Åstorp och Klippan. Byn har skapats runt en tidigare gruva från 1910 där brytning av stenkol genomfördes 1913-1946. I Gunnarstorp ligger den stora arbetsgivaren Bruks Siwertell AB som är världsledare inom bla. förflyttning av bulkmaterial i hamnar. Företaget grundades i Sverige och finns på flera ställen globalt. Här i Gunnarstorp designas, marknadsförs och säljs maskiner och system till hela världen. Närmsta större samhälle är Bjuv som erbjuder tågstation, busshållplatser, handel, vårdcentral, skolor med mera.

Parkeringsmöjligheter/garage:

På fastigheten finns 10 st garageplatser och 22 st parkeringsplatser som hyresgästerna kan hyra till en kostnad.

Vägbeskrivning:

Se Google Maps

Tornérhjelmsvägen 2

Om Relier Syd AB

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier Syd AB

Gråbrödersgatan 2

211 21 MALMÖ

www.relier.se

Fler annonser från Relier Syd AB