Davidshallsgatan 27

Triangeln , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

2 200 000 kr

Begärt pris

3 500 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Samma ägare sedan 1972!!! Och fortfarande ett av Malmös´ populäraste hamburger-ställe.

Nu tycker ägaren att det är dags för någon yngre att ta över verksamheten som ligger på utmärkt läge nära Triangeln.
Lokalen är ljus och luftig med öppet kök, stilrent möblerad och modern maskinpark.

Men en lång, gedigen historia har ägaren sedan tidigt 70-tal startat och utvecklat verksamheten och den kan i sig beskriva en del av Malmös moderna historia.
Här har många avslutat en trevlig kväll på stans övriga nöjesställen innan man tagit sig hem. Idag stänger man kl. 01.00 på fredagar och lördagar, övriga dagar lite tidigare.

Menyn är klassisk grillmeny och inte bara hamburgare, man har även vegetariska alternativ och andra rätter som tex varma mackor, biff i olika skepnader, kyckling etc.

Verksamheten är logistiskt planerad så att den kan drivas mycket rationellt utan större personalstyrka. Det finns gott om lagerutrymmen i gatuplanet så man slipper transporter i olika våningsplan.

Ett klassiskt ställe som behöver en ny driftig ägare.
Verksamheten drivs i brf-lokal som ingår i övertagandet.

Vänligen respektera att Intressenter skall uteslutande ta kontakt med ansvarig Företagsmäklare Bosse Stibeck, med en enkel presentation och finansiering. Via telefon lämnar vi bara begränsad info om detta företag till salu Besök på lokalen bokas enbart via Företagsmäklaren som även tillhandahåller all övrig information

EU Commerce AB är en grupp företagsmäklare i Malmö, Stockholm och Västra Götaland med erfarna affärsmäklare som behandlar många olika affärsöverlåtelser årligen. De företag eller bolag som är till salu, hanteras mycket professionellt med fokus på kundens önskemål om att köpa, eller sälja, företag och bolag. EUC företagsförmedling hanterar många olika företagstyper för försäljning och förmedling.


Vi bistår med förmedling av alla typer av företag och bolag oberoende av storlek och bransch. Verksamheten har funnits i över 10 år.

 

Bosse Stibeck

Företagsmäklare
Mobil 0735 14 86 22
bs@eucommerce.se

Ekonomi

Antal anställda:

1

Pris:

3 500 000 kr

Prisinformation:

Inkl brf-lokal

Omsättning:

2 200 000 kr

Utförande

Företagsnamn:

Malmös äldsta hamburgerbar.

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

1972

Davidshallsgatan 27