Lyftkransvägen 3

Länna , Skogås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

219 m²

Pris

2 495 000 kr

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Industri & verkstad
Här finns chansen för dig som söker en modern och yteffektiv lokal till ditt företag. En industri/kontorslokal i två plan där det övre planet erbjuder kontorsplatser, konferensrum, vilorum, omklädningsrum, ett helkaklat badrum samt ett fullutrustat kök. Då fastigheten byggdes 2015 är standarden hög i samtliga delar. På entréplanet om cirka 110 kvm finns gott om plats för avställningsytor, lagerutrymmen eller som uppställningsplats för fordon. Den generösa takhöjden om 5,6 meter på detta plan gör lokalen allsidig för alla sorters verksamheter. Industriporten in till lokalen har måtten 4x4,5 meter vilket tillåter att större fordon kan köras in. Betonggolvet på entréplanet värms upp av vattenburen golvvärme och här finns en golvbrunn med gemensam oljeavskiljare. Utöver denna lokal finns även möjlighet att förvärva lokalen bredvid. Den är lika stor men förfogar även över ett entresolplan för ytterligare förvaringsmöjligheter. Perfekt för det stora företaget som vill kunna slå ihop de båda enheterna till en! Kontakta ansvarig mäklare Victor Samuelsson för information samt visning - 070 - 658 03 55

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Industri 1 219

Ekonomi

Driftskostnad:

15 756 kr/år

Pris:

2 495 000 kr

Omgivning

Omgivning/natur:

Länna industriområde (även kallat Länna Industricenter) ligger i villa- och arbetsplatsområdet Länna i Huddinge kommun. Området är beläget väster om Nynäsvägen, av- och påfart Länna trafikplats. Området började anläggas i början av 1970-talet och har kontinuerligt utökats. Den för närvarande (2021) utbyggda delen omfattar 88 hektar vilket gör den till kommunens största industriområde. I väster gränser området till Lännaskogens naturreservat. Planer för ytterligare utökning pågår.

Kommunikationer

Bara ett par minuters bilfärd från väg 73 Nynäsvägen. Från fastigheten är det cirka 10 minuters promenad till närmsta busshållplats som tar dig till pendeltåget i Skogås eller Vega.
Lyftkransvägen 3

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

TRÅNGSUNDSTORGET 9

142 60 Trångsund