Divisionsgatan 3

Tuna Backar , Uppsala
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

180 m²

Pris

Tillträde

enligt ö.k.

Beskrivning

  • Bostad
  • Kontor
  • Övrigt

Paketerad vårdfastighet totalt 180 kvm, i lugnt etablerat villaområde intill centrala Uppsala.

Paketerad vårdfastighet totalt 180 kvm, i lugnt etablerat villaområde intill centrala Uppsala. Säljd som en bolagstransaktion då ägaren är ett aktiebolag. Fastigheten rymligt och typklassat godkänd för vårdverksamheteter, eller för annan näringsverksamhet. 90 kvm I markplan och full källare 90 Kvm.

Övrig information

Övrigt:

7 sovrum samt mycket rymliga ytor, vardagsrum , hobbyrum och hobbyverkstad, för samvaro, aktivitet, plus plan trädgård, angöringsmöjligheter för fordon direkt mot gatan. Intillbyggd sidobyggnad innehållande hobbyrum /spelstudio. Intillbyggt förråd för trädgårdsutrustning. Intill byggnaden finns fin överbyggd terrass.

Ytor

Typ av yta Antal Area m2
Bostad 7 180
Tomtarea 906

Ytbeskrivning

Markplan med 4 större och ett mindre sovrum samtliga med fönster mot trädgård eller mot gatan, öppet ljust vardagsrum i anslutning till ljust öppet kök, WC vid entrén, Huvudentré och separat terrass-utgång båda mot trädgården. Mot gatan även separat entré, dessutom invid huset en vidbyggd sidobyggnad inrymmande hobbyrum/musikstudio. Parkeringsmöjligheter direkt vid angöring mot gatan. Hel källarvåning totalt, 90 kvm, direkt nedanför trappan med ett större hobbyrum med plats för pingisbord eller biljardbord, samt separat WC, klädförråd och stort kombinerat tvätt/klädvårdsavdelning med duschmöjlighet. Intill ett teknikrum och separat ett större hobbyrum, samt ett större och ett mindre sovrum, båda sovrummen med mindre fönster mot trädgården. Hela källarplanet specialutrustad med avancerad kombinerad avfuktnings och ventilationssystem som optimerar inomhusklimatet i källaren, från de ökade fuktnivåer som naturligt är sedvanliga i alla källarvåningar. Trädgården är plan och lättillgänglig för aktivitet , lek och spel. Intill fastigheten på sidan finns en till fastigheten intill byggd skyddat uteplats för måltider, kaffe och samvaro. Fastigheten specialutrustad med larm, brandsäkerhetsutrustning och ventilation och uppfyllande krav för nyttjande som vårdfastighet. Sammanfattningsvis en mycket praktisk och användbar vårdfastighet som kan nyttjas antingen för vårdtjänster eller för andra näringsverksamheter.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Cykelrum
Dusch
Kök/pentry
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Terrass
Verkstad
WC

Ekonomi

Tillträde:

enligt ö.k.

Prisinformation:

enl. ö.k. med säljaren. Fastigheten säljs som en bolagstransaktion.

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Uppsala Tuna Backar 6:7

Planlösning:

Vårdfastighet med rymliga möjligheter för godkända vårdverksamheter. Enplansfastighet med full källare totalt 76 st sovrum och med rymliga utrymmen för samvaro och aktiviteter. Fastigheten ägs till 100% av ett vårdbolag och säljs som en bolagstransaktion.

Teknisk information

Byggår: 1965

Stomme: Trä/tegel

Fasad: Tegel

Takhöjd: 2,4

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i omedelbar anslutning till Uppsalas vackra natur och omgivningar.

Företag i närheten:

Fastigheten ligger i ett lugnt etablerat villaområde i utkanten av centrala Uppsala. i närheten av expanderande områden av Uppsala-Tuna Backar.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns goda parkeringsmöjligheter i omedelbar anslutning till fastigheten

Närservice:

Fastigheten ligger i närheten av brett och expanderande utbud av närservice.

Skyltläge:

Fastigheten ligger i ett lugnt villaområde, det finns goda möjligheter till skyltning på fastigheten.

Vägbeskrivning:

https://goo.gl/maps/dbngW1s9JK1aCAZM9

Kommunikationer

Fastigheten ligger med mycket goda kommunikationsmöjligheter med cykel, bil och allmänna färdmedel, samt nära tågförbindelse och motorväg till Stockholm och Arlanda samt mot Sundsvall.
Divisionsgatan 3