Anna Lindhs plats 10

Centralt , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

6 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Stad: Malmö, Skåne Oms: 6 000 000 SEK Hyra per månad: Ring för info! Sittplatser: 100 inne, 60 ute Begärt Pris: Ring för info

Trade Företagsförmedling har fått äran att erbjuda ett mycket unikt tillfälle för rätt gastronom att förvärva Swedish Wine Center.

Swedish Wine Center är mycket välkända för sina viner och matupplevelser i olika former från Champagnebrunch till företagsevent till både stora och mindre personliga vinprovningar.

Vi finner denna fantastiska upplevelse i dess underbara miljö centralt beläget mitt i Malmö citys nya kulturkvarter.

Verksamheten blev utsedd till Årets Vinbar 2020 av Allt om vin! Samt man har även mottagit Malmö Akvavit stipendium 2020!

Man har 100 platser inne i restaurang och vinbaren samt 60 platser på utedelen.

Affären avser en aktiebolagsaffär.
Alla tillstånd är godkända och intakta med berörda myndigheter.

Ansvarig mäklare:
Fredrik Andersson
0720 – 78 75 90
fredrik@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

Ekonomi

Prisinformation:

Ring för info!

Omsättning:

6 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Anna Lindhs plats 10

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling