Friisgatan 14

Centralt , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

6 500 000 kr

Begärt pris

2 000 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Stad: Malmö, Skåne Oms: 6 500 000 SEK Hyra per månad: 36 685 SEK Sittplatser: 60 inne, 40 ute Begärt Pris: 2 000 000 SEK

På Malmös nya inne gata finner vi en klassisk restaurang som håller mycket hög klass och kvalité som genomsyrar hela verksamhetens upplevelse.

 

Man har ett starkt kundsegment med återkommande köpstarka stamgäster som bor i huset eller kommer långväga ifrån.

 

Köket håller hög klass och man har en väl vald upparbetad meny som tilltalar den kräsne.

Man har idag 60 mycket klassiskt smakfulla sittplatser inne i restaurangen och med 40 platser på deras fantastiska uteservering i bästa läge.

 

Önskar man driva annat koncept så är detta platsen för här har man många möjligheter för den kräsne krögaren att skapa mycket god lönsamhet.

 

Restaurangen är mycket lättarbetad och välplanerad för personalen och man har nyttjat ytorna mycket väl vilket gör att driften klaras med en mindre personalstyrka.           
 

Förmedlingen avser verksamheten och dess inkråm med samtliga inventarier, inredning, utrustning, goodwill och varumärke.
Alla tillstånd är godkända och intakta med berörda myndigheter.

 

Ansvarig mäklare:

Fredrik Andersson

0720 – 78 75 90

fredrik@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

Bekvämligheter

Kundparkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
WC

Ekonomi

Pris:

2 000 000 kr

Omsättning:

6 500 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

20964: HÖG KLASS PÅ BÄSTA LÄGE I MALMÖ

Bransch:

Restaurang & café

Startår:

2017

Friisgatan 14

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling