20964: Näsums Restaurang

Hässleholm
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

3 100 000 kr

Bransch

Restaurang/Café

Beskrivning

  • Restaurang/Café

Bransch: Restaurang Län: Skåne Oms: Ring för info! Begärt ?Pris: 3 100 000 kr. Hyra: Ring för info!

Näsums restaurang , en central plats i Näsum.

?Här serveras dagens rätt och blandade rätter i restaurangen. Dessutom finns möjlighet till försäljning av godis, glass, korv- och hamburgarmenyer i kiosken, samt även fikamöjligheter inne i resturangen. Cateringverksamhet mot förbeställning. Paketulämning.

Nuvarande ägare har lagt ner sin själ i restaurangen men känner nu efter knappt 20 år att söka ett skifte i ägandet. Restaurangen har f.ö. varit i familjens ägo betydligt längre. Således en stabil verksamhet. En köpare kan lätt fortsätta i liknande anda och leverera ex vis dagens rätt till såväl invånarna i Näsum och omkringliggande byar som till turister mm. Naturligtvis kan konceptet ändras.

Här är det bara att sätta nyckeln i låset och fortsätta driva en framgångsrik verksamhet. Ett utmärkt tillfälle att överta en restaurang, med ett ypperligt läge. Byföreningen har stora planer för området precis intill Näsums Restaurang.

Näsum är en tätort i Bromölla kommun och kyrkby i Näsums socken i Skåne med stor turism.

?Kontakta mäklaren för prospekt, bokning av visning och mer info. All information går via mäklaren enligt säljarens önskemål. Personal i verksamheten kommer ej att svara på frågor rörande försäljningen.

Lars Nilsson
0768 - 79 23 00
E-post: nilsson@hrfformedling.se

Ekonomi

Pris:

3 100 000 kr

Utförande

Företagsnamn:

20964: Näsums Restaurang

Bransch:

Restaurang/Café