Hallströmsgatan 1

Centralt , Västervik
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

6 000 000 kr

Begärt pris

5 850 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Gatukök och kiosk Restaurang Stad: Västervik, Kalmar Oms: 6 000 000 SEK Hyra per månad: Egen fastighet Begärt pris: 5 850 000 SEK

Låt mig säga detta redan nu… det är inte var dag vi får ett uppdrag att hitta en köpare till ett så unikt och välskött företag. Åhmans startades 1959 och det är 3:e generationens företagare som efter en del vånda och beslutsångest valt att ändra inriktning i livet. 

Inget lätt beslut alls, men till glädje för en eventuell ny ägare.

Vårt företag ligger centralt i Årets Sommarstad. Västervik är en charmig stad med stor genomströmning av turister, men det är de fast boende som ger en stabil kundkrets. Åhmans behöver ingen närmare presentation egentligen. Vem har inte ätit här? 
Ett stabilt varumärke ger även en stabil ekonomi, så även i detta fall, trots pandemin. Kan ett företag ha immunitet mot Corona? Det verkar inte bättre, då tillströmningen av gäster varit fortsatt god. 

Som köpare blir du din egen hyresvärd. Åhmans ligger centralt på egen mark och fastighet, allt paketerat i ett välskött AB.
Fastighet och inventarier är fräscha och välunderhållet. Inga påtvingade investeringar för en köpare. Kundparkering ?nns, men även parkering för personal/ägare. Inte så vanligt kanske.

Vi söker dig som är driven och med energi kan bevara, men även utveckla rörelsen. 

Du ser a?ärsmöjligheter även i ett välmående företag.

Du har ett nödvändigt kapital. Kanske har du familj och då är det få städer/platser som överträ?ar charmiga Västervik i livskvalité. 

Du har säkert ?er frågor så ring mig gärna…

Ansvarig mäklare

Mikael Rehnman

0763 -10 30 40

m.r@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen. Ovanstående uppgifter har erhållits av säljaren.

Ekonomi

Pris:

5 850 000 kr

Prisinformation:

Prssänkt!

Omsättning:

6 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Bransch:

Restaurang & café

Hallströmsgatan 1

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling