Gamla Lundavägen 2481

Blentarp , Blentarp
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Stad: Blentarp, Lund, Skåne Oms: Ring för info! Sittplatser: 230 inne, 50 ute Begärt Pris: Ring för info

Trade Företagsförmedling har fått äran att erbjuda ett mycket unikt tillfälle för rätt gastronom att förvärva verksamheten för historiska Östarps Gästis.

Östarps Gästis är mycket välkänt för sin gästgivaremeny, sina gåsamiddagar och fantastiska julbord eller bröllopsmiddagar i en miljö fullt av intryck från historia till dess nuvarande vackra miljö.

Verksamheten motsvarar cirka 1000 kvm ink förråd med mera.

Restaurangen har 230 platser och man har idag en uteservering på 50 platser som kan bli större i samarbete med hyresvärdens godkännande. Man har ett helt fantastiskt kök i hög kvalité med mycket stora ytor.

Affären avser en inkråmsaffär med inventarier, goodwill och avtal.

Begär ut prospekt för fullständig information.

Ansvarig Mäklare

Fredrik Andersson

0720 – 78 75 90

fredrik@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Ekonomi

Prisinformation:

Ring för info

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

20962: ÖSTARPS GÄSTGIVAREGÅRD

Bransch:

Restaurang & café

Gamla Lundavägen 2481

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling