Gamletullsgatan 1

Centralt , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

15 000 000 kr

Begärt pris

7 900 000 kr

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Restaurang Stad: Halmstad, Halland Oms: 15 000 000 SEK Hyra per månad: 66 000 SEK Sittplatser: 70 inne, 20 ute Pris: 7 900 000 SEK

Låt oss presentera en fantastisk och unik Sushirestaurang för den kräsne.

 

Umai City Halmstad med mycket hög kvalité från kök, maskinparkinventarier och ut till gästernas fantastiska miljö har man nu en en ypperlig chans till en långsiktig investering som köpare.

 

“Man har ett mycket stort modernt kök med ett väl utbyggt ventilationssystem och såklart fettavskiljare.”

 

Man öppnade 2018 och har sedan dess frälst både de lokala Halmstadborna till gäster från när och fjärran om att Umai City har en mycket hög genomgående kvalité i allt de gör.

 

Man har idag både en restaurang och en take away avdelning med separata ingångar i samma lokal och du kan som take away gäst parkera direkt utanför för att ta emot din beställning innanför dörren eller be personalen komma ut för leverans som är uppbyggd för att tillföra ytterligare hållbar kundservice.

 

Man har en väl uppbyggd verksamhet för gäster som bokar bord eller som beställer från deras Take Away, allt är mycket väl genomtänkt för att kunna jobba så effektivt så möjligt.

Utanför finner vi bra parkeringsmöjligheter, man har nära till tågstationen samt utanför passerar bussar, cyklar och gående.

 

Öppettider:
Tisdag till Fredag 11:30-21:30
Lördag 12:30-21:30
Söndag 11:30-21:30

 

Här finner vi en verksamhet som idag levererar kvalité, ekonomi som är färdig att förvaltas för den erfarne och önskar man så finns här ytterligare möjligheter till utökade öppettider med måndagar som idag är stängt samt längre öppettider på kvällarna.

 

Alla avtal och tillstånd är intakta och godkända av berörda myndigheter.

 

Allt är nyckelfärdigt och vi se ser fram emot er kontakt.

 

Ansvarig mäklare

Fredrik Andersson

0720 – 78 75 90

fredrik@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Omklädningsrum
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Pris:

7 900 000 kr

Omsättning:

15 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

20957: UNIK SUSHIRESTAURANG I HALMSTAD

Bransch:

Restaurang & café

Gamletullsgatan 1

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling