10393 Fryksås Hotell

Orsa
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

10 000 000 kr

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

10393 Fryksås Hotell & Gestgifveri

Fryksås Hotell & Gestgifveri en upplevelse utöver det vanliga. Fryksås hotell från 1929 finns i en av Sveriges äldsta och största fäbodmiljöer, en historisk plats 10 km utanför Orsa i Dalarna.  Med en hänförande utsikten över Orsasjön och Siljan. På Fryksås kan du både bo, äta och konferera året runt. Att uppleva den unika fäbodmiljö som hotellet ligger i är som att vandra i en historisk resa från 1500-talet till nutid. 

Här finner du lugn både sommar som vinter, hotellets unika läge har alltid något speciellt att dela med sig till besökarna. Restaurangen är vida känd för sin utsökta mat.  Erbjuder en gourmetupplevelse med viltråvaror som grund och vinkällare är välfylld för att på bästa sätt göra upplevelsen fullkomlig.

Njut av något från meny i den vackert målade matsalen, samtidigt som du har en unik och storslagen utsikt över Orsasjön och Siljan. Här samlas många ledningsgrupper, styrelser och föreningar, både små och stora arbetslag, för kreativa, lugna och stimulerande konferenser. Det arrangeras intima familjemiddagar, romantiska bröllop, födelsedagsfester och allt däremellan.

En dryg kilometer från Fryksås Hotell ligger rekreationsanläggningen Orsa Grönklitt med aktiviteter året runt. 

Vinterperioden: Ett av Sveriges bästa områden för längdåkning. Totalt finns det 130 kilometer av spår med varierade svårighetsgrad och passande för både nybörjaren och proffset. 22 alpina nedfarter med stor utsikt över naturen.

Övrig tid:
Bra träningsmöjligheter för MB(cykel), rullskidor, padel och underbara vandringsmöjligheter mm. Tomt och fastighetsyta totalareal på  3661 kvm. En huvudbyggnad, två bostadsannex, en Grindstuga samt två härbren(förråd). Möjlighet finns att även att köpa till en privatbostad vid behov.  

Läs gärna mer på: www.fryksashotell.se 

Ekonomi

Pris:

10 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Fryksås Hotell & Gestgifveri

Bransch:

Hotell & turistföretag

Verksamhet:

Fryksås hotell från 1929 finns i en av Sveriges äldsta och största fäbodmiljöer, en historisk plats 10 km utanför Orsa i Dalarna.