Lars Montins väg 29

Centralt , Halmstad
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

3 700 000 kr

Bransch

Restaurang/Café

Beskrivning

  • Restaurang/Café

Bransch: Restaurang Stad: Halmstad, Halland Oms: 10 000 000 SEK Hyra per månad: 25 000 SEK Sittplatser: 36 ute, 40 inne Pris: 3 700 000 SEK

Lönsamma Umai i Halmstad har frälst sina gäster sedan de öppnade 2010 och sedan länge är man på Umai Söndrum högst rankad på Trip Advisor i Halmstad.

Man har idag en mycket stark lokal förankring i Halmstad men även gäster som kommer från när och fjärran runt om i Sverige. Detta är en av anledningen till att man sedan öppnat en till restaurang, Umai City mitt inne i Halmstad. 

Man erbjuder idag Sushi i alla dess former samt Maki, Sushifat, Sushimix, Sashimi, Bento och sidorätter. 

Man har fullständiga rättigheter

Öppettider 

Tisdag Onsdag Torsdag Fredag 11:30-20:00 Lördag 13:00-20:00
Måndagar och Söndagar stängt.

Här finns utökade möjligheter med större uteservering samt utökade öppettider med alla dagar i veckan och längre kvällar.

Som ny ägare kan man behålla det som idag och jobba med ett färdigt koncept som fungerar med hög lönsamhet eller så tar man det till nästa nivå med vidareutveckling av det redan lönsamma och populära konceptet.

Alla tillstånd är godkända och intakta.

Försäljningen är beräknad/baserad på att detta säljs som en inkråmsaffär.

Ansvarig mäklare:

Fredrik Andersson

0720 – 78 75 90

fredrik@tradeforetagsformedling.se

 

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Kök/pentry
Kundparkering
Parkering
Restaurang
Skyltfönster
Terrass
WC

Ekonomi

Pris:

3 700 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

20958: LÖNSAMMA UMAI SÖNDRUM I HALMSTAD

Bransch:

Restaurang/Café

Lars Montins väg 29

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling