Vallbo 110

Åre , Undersåker
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

2 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Hotell & turistföretag

Beskrivning

  • Hotell & turistföretag

Ett anrikt pensionat i Vallbo, södra Årefjällen är nu till salu, se www.vallbo.nu. Pensionatet ligger ca 3,5 mil rakt söder om Åre och ca 1 mil från Vålådalen där vägen slutar vid fjällens fot. Nuvarande ägare har under sina 25 år på Per-Olsgården, som pensionatet heter, bedrivit familjehem med individomsorg för svenska och tyska ungdomar. Verksamheten har sysselsatt en heltid.

På Per-Olsgården finns det 10 sovrum och 34 bäddar med nuvarande möblering exklusive vinden. Matsalen är brandgodkänd för 70 pers. Godkänt brandlarm finns. Köket är nyrenoverat och tidigare godkänt av kommunens miljö- och hälsoavdelning men säljarna har inte drivit restaurang-verksamhet sedan 2015 därav inget nyligt godkänt protokoll.

På gården finns det ett stall med bland annat 5 boxplatser för hästar. Även en egen belyst paddock finns på fastigheten.

Överlåtelsen är planerad som en aktieöverlåtelse.

Företagsmäklaren Calle Roos på Länia Företagsförmedling har huvudansvaret och besvarar alla frågor angående objektet. Till er som känner igen detta objekt, vänligen respektera nuvarande ägares önskemål om att all information och visning går via mäklaren. Vänligen respektera detta!

Vi tillämpar konfidentiell hantering vid denna försäljning vilket innebär att intressenter får skriva på en sekretessförbindelse för att få ta del av den fulla objektbeskrivningen. Vänligen använd PDF-filen som finns tillgänglig längst ner på denna sida under rubriken “Dokument”.

Ekonomi

Prisinformation:

Bud

Omsättning:

2 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Per Olsgården Vallbo AB

Bransch:

Hotell & turistföretag

Startår:

1998

Utrustning som medföljer:

Komplett pensionat med sängar, matsalsmöbler mm

Verksamhet:

I dagsläget har anläggningen drivits som familjehem för ungdomar

Vallbo 110