Stortorget 15

Centralt , Ystad
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

Begärt pris

Bransch

Restaurang & café

Beskrivning

  • Restaurang & café

Bransch: Café Stad: Skåne, Ystad Oms: Ring för info! Hyra per månad: 26 000 SEK Sittplatser: 52 inne, 12 ute Pris: Lämna gärna bud

Anrika Maria Café mitt på torget i Ystad med anor sedan 1911 är nu till salu och som allt annat i Ystad så finns här ett stort intresse med stor efterfrågan.

Man har idag 52 platser inomhus och 12 platser på utedelen.

Idag är Maria Caféet en traditionell caféverksamhet med kaffe, kakor, bakelser, tårtor, bullar, smörgåstårtor och sandwichar men man har så mycket mer möjligheter att göra annat utöver detta.

Man kan utöka sitt sortiment och på så sätt kanske även ansöka om alkoholtillstånd för att kunna servera öl och vin som förslag.

Ystad är en mindre stad men en myllrande sommarstad fullt med turister som kommer med, bil, tåg, cykel eller färjorna från Tyskland och denna verksamhet ligger mitt i centrala Ystad. Utanför och i dess närhet finner man vanligen lätt parkeringsplatser för den bilburna.

Öppettider måndag till fredag är 09:00-17:00, lördagar 09:00-15:00 och söndagar stängt.
Man är idag 3 anställda med ägaren.

Nuvarande ägare har haft rörelsen sedan 2012.

Möjligheter till öppna tidigare och stänga senare samt tillföra nya koncept och alkoholtillstånd är några av tankarna som man lätt ser som ökade möjligheter.

Vi söker en ny ägare med finansieringen 100% klar och vi ser gärna en liten presentation på vem man är samt beskriver ens tankar på vad man vill utveckla eller om man skall behålla verksamheten.

Viktigt tänka på är att man får ej öppna pizzeria eller liknande här.

Ansvarig mäklare:

Fredrik Andersson

Mobil: 0720 – 78 75 90

Epost: fredrik@tradeforetagsformedling.se

För mer information av detta objekt kontakta den ansvarige företagsmäklaren, detta gäller även för bokning av visning. All handledning av objektet sker endast via företagsmäklaren samt respektera säljarens önskemål om att inte kontakta personal eller ägaren för frågor gällande rörelsen.

Ekonomi

Prisinformation:

Lämna gärna bud

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

60196: KÄNDA MARIA CAFÉ I YSTAD

Bransch:

Restaurang & café

Stortorget 15

Om Trade Företagsförmedling

Välkommen till Trade Företagsförmedling Trade Företagsförmedling grundades 2003 med rötter 1988 och är idag ett av Sveriges bransch ledande företagsmäklarfirma med kunskap och erfarenhet inom försäljning av Hotell- och Restaurang verksamheter. Under de senaste 5 åren har vi varit framgångsrika med att förmedla över 200 lyckade företagsförmedlingar i Sverige. Nu lägger vi stort fokus på stark marknadsföring kring företagsförmedlingar. Framtiden ställer många krav på en duktigt och erfaren företagsmäklare och vi sätter stor vikt på att säkerhetsställa behoven. Vårt mål är att bli framtidens nya företagsmäklare! Vår ambition är att hjälpa er med en smärtfri, trygg och enkel förmedling av er verksamhet inom Hotell och Restaurang. Där affären slutar börja ofta nya relationer. Välkommen till oss på Trade Företagsförmedling

Trade Företagsförmedling

Gråbrödersgatan 8

211 21 Malmö

www.tradeforetagsformedling.se

Fler annonser från Trade Företagsförmedling