Blomster/inredning

Halland
Spara Dela
Spara
Dela
Omsättning

5 000 000 kr

Begärt pris

Bransch

Butik

Beskrivning

  • Butik

Nu ges du möjligheten att förvärva ett företag där fokus ligger på det vackra – inredning och blommor i olika former.

Denna blomster- och inredningsbutik har funnits i över 20 år och är välkänd i regionen. 

Verksamheten bedrivs i hyrda lokaler om ca 125 kvm i ett attraktivt och expansivt läge där det alltid rör på sig. Butiken har många stamkunder som varit trogna under många år. Personalen är väldigt duktig och kunnig och består av både heltids- och timanställda. 

Tack vare att sitt starka namn har man lyckats få ensamrätt på ett väldigt populärt svenskt inredningsmärke. Man har även varit duktiga på att köpa in inredning som lockar många till butiken, bland annat genom att erbjuda en hel del dansk design. 

Då ägaren har drivit butiken i över 20 år och har även andra verksamheter hon gärna vill kunna fokusera mer på söker vi nu en person eller ett företag som vill fortsätta utveckla verksamheten. Det är en relativt självgående butik för den som vill komplettera detta med annan verksamhet. Det finns även stor utvecklingspotential för den som vill expandera verksamheten. 

Omsättning uppgår till 5,6 MSEK och man uppvisar en vinst på ca 300 000. I genomsnitt har butiken 2 800 betalande kunder per månad. Ägaren har sin styrka i blommor och inredning och det finns möjligheter att utveckla det ekonomiska tänket runt verksamheten. 

Försäljningen sker under sekretess och för mer information kontakta företagsmäklare Lisa Alfredson. Prospekt skickas ut mot signerad sekretessförbindelse eller digital signering med Bank-id.

Ekonomi

Omsättning:

5 000 000 kr

Resultat:

Vinst

Utförande

Företagsnamn:

Välkänd och väl inarbetad blomster- och inredningsbutik

Bransch:

Butik

Startår:

1998

Antal kunder:

2800