Gärdesgård

Ås , Ås
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

Pris

Tillträde

Beskrivning

  • Bostad
Nu finns möjligheten att utveckla och bygga ett helt nytt bostadsområde i Krokoms kommun. Området ligger mellan Ösavägen och Storsjön i Ås endast 10 minuter från Östersund. Vi kallar projektet Gärdesgård, vi ser ett nytt bostadsområde växa upp med extra hänsyn tagen till den lantliga miljön, med närheten till naturen och med den storslagna utsikten över skog, sjö och fjäll. Vi ser efterfrågan på boenden där stort fokus ligger på hållbarhet och miljö. Med 10 minuter till Östersund och 50 minuter till Åre är läget optimalt för att skapa ett unikt bostadsområde.

Omgivning

Omgivning/natur:

Hela området mellan Dvärsätt och Ås är sluttande ned mot Storsjön vilket gör området attraktivt för fritidsaktiviteter. Fastmark med växlande mellan frodiga åkrar och grova skogar. Från den samfällda blivande båthamnen tar man sig lätt in till Östersund, Verköslott eller Krokomsviken.

Företag i närheten:

Från området till kommunens tätort Krokom är det ca 10 minuters bilfärd. Där finns all samhällsservice med hälsocentral, mathandel, systembolag , bibliotek, bensinstation, restauranger samt en golfbana.

Kommunikationer

Länstrafiken har fler busslinjer som passerar området.
Gärdesgård

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 butiker och 1 250 medarbetare runtom i hela landet och i Spanien. Våra lokala butiker drivs av engagerade franchisetagare och koncernen ägs av över 700 medarbetare. Svensk Fastighetsförmedling har under flera år utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Vårt fokus är att vara ledande idag och i framtiden. Under 85 år har vi skapat nya erbjudanden och utvecklat mäklarbranschen. 2021 förmedlade Svensk Fastighetsförmedling nästan 32 000 bostäder till ett värde av cirka 87 miljarder kronor. Koncernen består idag av Svensk Fastighetsförmedling och Ordna Bolån.

Svensk Fastighetsförmedling

Prästgatan 25

831 31 ÖSTERSUND

www.svenskfast.se

Fler annonser från Svensk Fastighetsförmedling