Vretarna
| Tumba

Favorit Dela

Aspenvägen 219

  • Kategori:

    Bostad, Övrigt

  • Tillträde:

    Enligt överenskommelse

  • Pris:

    14 000 000 kr. Säljs via anbudsförfarande

Fin möjlighet att skapa sju tomter utifrån en! Varav några med sjöutsikt! Tomten ligger nära området Vretarna med tillgång till busskommunikationer. Tomt utanför detaljplanerat område i Tumba. Fastigheten ligger vid Aspensjön i Vretarna, Tumba. Fastigheten har ett förhandsbesked på avstyckning till sju friköpta villafastigheter med en byggrätt om ca 100-130 kvm för enplansvillor. Tomtmarken säljs av Botkyrka kommun med slutet anbudsförfarande och det åligger köparen att angöra väg och betala inkoppling till kommunala VA. Fastigheten kommer fastighetsregleras då en liten del av marken inte ligger i anslutning till tomten. Den del ingår inte i tomtköpet. Se dokumentation nedan. Kontakta ansvarig fastighetsmäklare för ytterligare information och visning.

Ekonomi

Pris:

14 000 000 kr. Säljs via anbudsförfarande


Omgivning

Omgivning/natur:

Välkommen till Tumba som tillhör Botkyrka kommun. Här finns både villor, bostadsrätter och hyresrätter. Omgivningen är naturskön med goda kommunikationer till både Stockholm och Södertälje. Kommunikationer Tumba station ligger intill Tumba C, här finns det både pendeltåg och bra bussförbindelser. Härifrån kan du smidigt ta dig med buss till Salem, Hallunda, Vårsta, Skärholmen och Huddinge. Pendeltåget tar ca 25 min till Stockholm C och ca 15 min till Södertälje. För mer information och tidtabeller, besök www.sl.se Natur och fritid Är du en natur och friluftsmänniska? Harbrostugan ligger i närheten av Tumba, här det finns motionsspår för dig som gillar att motionera i naturen. Både sporthall och ishall finns vid Tumba Gymnasium. Det finns ett relativt stort utbud av aktiviteter: sporthallar, bordtennishall, skytteklubb, styrketräning, inomhusbad, bandyplan, parklek, sportfält och gymnastikhall. Här har du även nära till den omtalade Hågelbyparken, där det finns något för alla! En mötesplats för nöje och konferens, som ligger mellan Tumba och Norsborg. Här kan du njuta av vällagad mat i rofylld miljö på Wärdshuset LM eller dagens lunch på populära Café Anna Giertz. besöka lantboden där du kan handla goda karameller i strut, tvålar, honung m.m. Under sommartid finner du även södra Stockholms största bakluckeloppis där man kan fynda till bra priser, eller kanske vill du se Sveriges bästa dansband en skön sommarkväll? Hågelby firar högtider, anordnar trädgårdsdagar, konserter och teaterföreställningar, dem huserar festivaler och mycket mer! Se mer på deras hemsida www.hagelby.se. Affärer och restauranger Tumba Centrum erbjuder allt från livsmedelsaffärer, restauranger, caféer, banker, klädbutiker, bibliotek, systembolaget och apotek, helt enkelt allt du kan tänkas behöva i vardagen. Skolor och barnomsorg Det finns närhet till både förskolor och skolor. För mer information besök gärna kommunens hemsida på www.botkyrka.se Övrigt I närheten av Tumba C finns också bilskola, polis och Svenska kyrkan för dig som vill göra ett besök.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

BP

Fastighetsmäklare

Björn Petrén

bjorn.petren@svenskfast.se

+467 VISA NR +46707744540

Marknadsförs av Svensk Fastighetsförmedling
Gröndalsvägen 2 0tr
14730 Tumba
svenskfast.se
Aspenvägen 219

Om Svensk Fastighetsförmedling

Svensk Fastighetsförmedling är Sveriges största rikstäckande och oberoende mäklarkedja. Det innebär att vi kan ta tillvara på våra kunders intressen helt utan påverkan från banker eller försäkringsbolag. Vi är experter på den lokala bostadsmarknaden med 230 bobutiker och 1 200 medarbetare runtom i hela landet. Bobutikerna drivs av kedjans 200 delägare och flera år i rad har företaget utsetts till en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. Under 2015 slog Svensk Fastighetsförmedling rekord i både omsättning och antal sålda bostäder när kedjan förmedlade 32 500 bostäder till ett värde av 65 miljarder kronor. Sedan 1937 har vi fått folk att känna sig hemma, vilket faktiskt gör oss till landets äldsta mäklarkedja. Det hade vi inte varit utan nöjda kunder. 2016 prisades vi för Bäst på Service av ServiceScore. Svensk Fastighetsförmedling – mäklaren med koll på läget.

Fler annonser från denna annonsör