Fyrisborgsgatan 2

Fyrislund , Uppsala
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

310 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Lager & logistik
  • Kontor

Lokal om 310 kvm som lämpar sig för butik, kontor och lager!

Lokal om 310 kvm som lämpar sig för butik, kontor och lager. Lokalen har en entré från gatan samt även från ett trapphus och en port för inlastning som går till en del som lämpar sin för lageryta. Övrig yta är öppen och lämpar sig för kontorslandskap eller försäljning. Det finns två separata rum för samtalsrum, kontor eller konferensrum, samtliga försedda med glaspartier ut mot lokalen som ger ett generöst ljusinsläpp. Det är ett mycket bra läge i Fyrisborg med närhet till påfarten till E4:an samt hela Fyrislund, östra Fyrislund och Boländerna som har ett stort utbud av handel, lättare industri, byggvaror samt kontorsbyggnader. Till E4:ans påfart tar man sig på några minuter.

Ytor

  • Total yta:

    310 m2

Utförande

Planlösning:

Lokal om 310 kvm med ljusa moderna ytor som är fördelade på två stora ytor där ena ytan lämpar sig för kontorslandskap eller försäljning och den andra ytan har en port och lämpar sig för lager och inlastning. Det finns även två mindre rum som har glaspartier ut mot de allmänna ytorna som passar för separat kontor och konferens. . Det finns personalytor med omklädningsrum och duschar, tre toaletter och en RWC. Hela lokalen har smakfulla färgval, stora fönster och flera glaspartier som ger ett generöst ljusinsläpp.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fyrislund är ett område som rymmer stor del av Uppsalas handel. Därtill även kontor och verkstäder med mera. I den här delen av Uppsala har man Boländerna på ena sidan av Tycho Hedéns väg och Fyrislund på den andra.

Företag i närheten:

Det finns gott om närservice i områdena Fyrislund och Boländerna med flertalet varuhus och lunchrestauranger. Fyrisborg ligger beläget mitt emellan dessa två områden.

Kommunikationer

Buss nummer 6 tar dig från Mistelgatan Södra till Centralstationen på 6 minuter. Fina gång och cykelvägar finns i alla riktningar. Med bil är smidigt att ta sig till stora vägar runt omkring Uppsala, däribland E4:an.
Fyrisborgsgatan 2