Hyllie allé 51

Hyllie , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

520 m²

Hyra

Tillträde

2023, enligt överenskommelse.

Beskrivning

  • Kontor

Flexibla möjligheter fördelat på 520 kvm. Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst.

FLEXIBLA MÖJLIGHETER PÅ 520 KVM

Tillsammans med er skräddarsyr vi planlösningen efter vad som passar ert team bäst. Vill ni ha många mötesrum, cellkontor – eller trivs ni bäst i öppna kontorslandskap? Det bestämmer ni. 

Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard är skådeplatsen för The Corner – ett kontorshus som bokstavligen sticker ut. Kontorsytor med tillgång till avkopplande takterrasser och en grönskande innegård. De ynka 100 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget kommer med goda grannar.

Ytor

  • Total yta:

    520 m2

Bekvämligheter

Cykelrum
Dusch
Garage (varm)
Omklädningsrum
Parkering
Skyltläge
Terrass

Ekonomi

Tillträde:

2023, enligt överenskommelse.

Utförande

Byggår:

2023

Teknisk information

Takhöjd:

3 m

Uppvärmning:

Fjärrvärme

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

I Hyllie planeras parker och grönområden för att ge området en perfekt blandning av natur och modern arkitektur.

Företag i närheten:

Emporia, Malmö Arena, Malmömässan, Quality Hotel View.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Möjlighet till parkering i källare.

Närservice:

Här har ni ert kontor med närhet till all tänkbar service. Emporia shoppingcenter ligger precis intill och det finns ett stort utbud av caféer och restauranger.

Skyltläge:

Skyltning på fasaden går att få i mån av plats.

Kommunikationer

En kort promenad från The Corner ligger Citytunneln. Detta ger ett unikt kommunikativt läge med några minuter in till Malmö C och Kastrup eller Köpenhamn. Vägnätet i området är väl utbyggt med fungerande kollektivtrafik. Med bil tar det bara några minuter att nå de stora motortrafiklederna Inre och Yttre Ringvägen.
Hyllie allé 51