Exercisgatan 6

Slussen , Malmö
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

175 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
Nu finns chansen att hyra en mycket fin butikslokal på attraktivt läge med stora fönsterpartier, högt i tak och härligt ljusinsläpp. Här får ni möjlighet att sätta prägeln för er lokal för just er verksamhet. Kanske är ni en mäklarbyrå? kanske vill ni öppna en butik, eller showroom? eller vill ni ha ert kontor på väldigt bra läge? Välkomna att kontakta oss för mer information! Lämpar sig ej för livsmedelsbutik, skönhetssalong.

Övrig information

Övrigt:

Lokal med entré direkt från gatuplan.

Ytor

  • Total yta:

    175 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Klas 7

Omgivning

Omgivning/natur:

Omgivning - Med den livliga Östra Förstadsgatan utanför, så är Slussen ett attraktivt och centralt område i östra innerstan. Härifrån är det lika nära till Värnhemstorget som Stortorget. Caroli City ligger bara ett par kvarter bort och det är promenadavstånd till skolor, affärer och butiker. Busstrafiken är tät och det är nära till Centralen. Vid Slussplan förbinder Schougens bro Östra Förstadsgatan med Östra Tullgatan (som leder till Drottningtorget). Här har det funnits en bro ända sedan början av 1800-talet. Utsikten över Östra Förstadskanalen och en av Malmös äldsta idrottsklubbar vid Slussplan är trevlig.

Kommunikationer

Kommunikationer - Till fots tar du dig överallt i innerstan samt till Centralen. För den som cyklar finns flera cykelbanor som leder till och från centrum och även ut ur stan. Från Slussen är det lätt att ta sig vidare till Värnhem, Kirseberg och Burlöv. Med bil tar det inte många minuter att komma till Lundavägen, Stockholmsvägen och hamnen.
Exercisgatan 6

Om MKB Fastighets AB

MKB är Malmös största fastighetsbolag med ca 23 000 lägenheter och ca 1 150 kommersiella lokaler. Vi ska genom balanserad hyressättning och nyproduktion bidra till en positiv utveckling i Malmö. MKB:s mål är t ex att vara en ledande aktör på Malmös bostadsmarknad med stor tillit hos hyresgäster, ett föredöme för andra fastighetsägare och att tillgodose kundernas behov av trygghet, trivsel och service. Som kund hos MKB får du en hyresvärd som kännetecknas av stabilitet och långsiktighet. Vårt arbete med att skapa nöjda kunder tar aldrig paus.

MKB Fastighets AB

Box 50405, Södra Förstadsgatan 47

202 14 MALMÖ

www.mkbfastighet.se

Fler annonser från MKB Fastighets AB