Lilla Bommen 6

Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

133 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

En snygg lokal med en härlig rymd och en trivsam disponering. Fördelaktigt läge, smidig access oavsett transportmedel!

Trivsamt kontor med högt och insynsskyddat läge i fastigheten. Flertalet fönster släpper in ljuset och skapar en behaglig känsla. Planlösningen är mycket yteffektiv, här finns en angenäm mix av mötesrum/kontor samt öppna ytor med utrymme för flera arbetsplatser. Lokalen håller en genomgående fin standard, möjlighet finns dock till realiserande av specifika önskemål om inredningsval, planlösningsförändringar etcetera – för att på bästa sätt möta gällande behov. Läget är mycket fördelaktigt, inom nära avstånd finns Göteborgs Centralstation, Nordstan och all service ni kan tänkas behöva. Varmt välkommen på visning! Det förekommer renoverade bilder inom denna annonsering, för att på ett tydligt sätt skapa en vision över hur lokalen skulle kunna iordningställas.

Ytor

  • Total yta:

    133 m2

Utförande

Våningsplan:

5

Planlösning:

Entréplanet till Lilla Bommen 6 genomgår i skrivande stund omfattande förändringsarbeten. Här tillskapar vi wc, dusch och omklädningsrum, bokningsbart konferensrum med mera, för att i förlängningen kunna skapa ett mervärde för våra hyresgäster. Arbetena beräknas vara klara andra kvartalet 2022. Hissar finns i fastigheten och aktuell lokal är belägen på plan 5. Lokalen erbjuder en rymlig och välkomnande entré som leder in till en stor öppen yta med plats för skrivbord/möblemang. Härifrån nås även två kontor/mötesrum, ett större konferensrum och lokalens pentry. Väggarna har en ljus kulör och golvet är belagt med en textilmatta i grått. Pentryt har en neutral skåpinredning i vitt. Arbetsbänken har en mörkgrå färgton. Här finns kombinerad kyl/frys och diskmaskin. Direkt till höger om entrén finns avhängningsplats för ytterkläder, tillgång till rwc med dusch, förvaring i form av förråd samt separat städförråd.

Omgivning

Omgivning/natur:

Det unika vattennära läget mitt i staden, med Operan bara ett stenkast bort och närheten till Centralstationen och Västlänken, gör detta till ett av Göteborgs mest attraktiva lägen. Mycket nära all tänkbar service. Området erbjuder flera lunchrestauranger. Inom bekvämt gångavstånd finns flera hotell. Smidig access via de stora trafiklederna.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Garageplatser finns att hyra i byggnaden. Via hissen når man källarplanet.

Närservice:

Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationer erbjuds. Till Centralen, Nils Ericssonsplatsen och Drottningtorget går man på någon minut.
Lilla Bommen 6

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum