Södra Långgatan 2

Centrala Borgholm , Borgholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

49 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Med närhet till havet och gågatan på bra läge i Borgholm!

 I hjärtat av Borgholm finner den klassiska turisten allt man kan önska sig under högsäsongen. Samtidigt blomstrar orten alltmer även under andra delar av året. Borgholm är navet på den Norra delen av Öland med allt det innebär.

Den här lokalen har fantastisk närhet till restauranger, butiker, båthamn, parkering och service. Strax utanför frodas grannar så som Ebbas by the Sea och Lilla Hamnkontoret under högsäsongen. Bli en del av den fantastiska miljön och omgivningen med din verksamhet.

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    49 m2

Ekonomi

Kontraktlängd:

Förhandlingsbart

Kontrakttyp:

Förstahandskontrakt

Hyresinformation:

Kontakta Croisette

Södra Långgatan 2

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner