Drottninggatan 63 A

NORRKÖPING
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

80 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Fin lokal mitt i city

Nu är vår lokal om 80 kvm ledig till dig som söker lokal mitt i city. En lokal för det något mindre bolaget, med tre kontorsrum, ett pentry och två toaletter. En trevlig och mysig lokal med restauranger och diverse mötesplatser precis utanför dörren.

Ytor

  • Total yta:

    80 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

1 av 9

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

På Drottninggatan befinner du dig mitt i händelsernascentrum. Ett riktigt bekvämt läge för dig som gillar fart, fläkt och stadspuls. Här har du shopping, service och nöjen runt knuten och kollektivtrafik på armlängds avstånd.

Parkeringsmöjligheter/garage:

66 garageplatser och 24 parkeringsplatser utomhus. Till både garage- och parkeringsplatserna är det separat kö.

Närservice:

Gångavstånd till affärer och annan service.

Kommunikationer

Spårvagn och buss går precis utanför dörren och Resecentrum når du på fem minuters promenad. Du har samtidigt cykel- och gångavstånd till det mesta.
Drottninggatan 63 A

Om Lundbergs Fastigheter

Fastighets AB L E Lundberg grundades 1944 och har utvecklats till en av Sveriges största privata fastighetsägare. I bolaget arbetar drygt 150 medarbetare som ger cirka 1 500 kommersiella kunder möjlighet att utvecklas hos oss, och som gör sitt yttersta för att erbjuda fler än 10 000 bostadshyresgäster en trygg och trivsam bostad. Fastighetsbeståndet har till stor del byggts i egen regi och utgörs av bostäder samt lokaler för kontor och handel. Fastighets AB L E Lundberg är ett helägt dotterbolag till det börsnoterade L E Lundbergföretagen AB.

Lundbergs Fastigheter

Olai Kyrkogata 40

601 85 NORRKÖPING

www.lundbergs.se

Fler annonser från Lundbergs Fastigheter