Artillerigatan 42

STOCKHOLM
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

330 m²

Hyra

Tillträde

Tillträde enl. överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Bevarade detaljer och sekelskiftescharm!

Välkommen till detta charmiga gavelkontor med ypperligt läge på Östermalm. Kontoret karakteriseras av sekelskiftscharm som bland annat gedigen takhöjd, djupa fönsternischer, dubbeldörrar och höga paneler. Med ca 10 rum i blandade storlekar finns god flexibilitet att anpassa kontorets ytor efter egna önskemål vad gäller kontorsrum, mötes & konferensrum och sociala ytor. Huset byggdes 1891-94 och arkitekterades av A G Forsberg. Byggnaden har en representativ entré som är inredd med kalkstensgolv och grågröna stuckdekorationer.

Ytor

  • Total yta:

    330 m2

Ekonomi

Tillträde:

Tillträde enl. överenskommelse

Dokument

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten är belägen mitt på Östermalm på den populära Artillerigatan 42, ett stenkast från tunnelbanestationen Östermalmstorg. Omgiven av all tänkbar service så som restauranger, SATS, World Class och Fältöversten.

Närservice:

All tänkbar service i närområdet.

Kommunikationer

Tunnelbanestationen Östermalmstorg samt busstrafik på Sibyllegatan.
Artillerigatan 42

Om Fastighets AB Balder

Fastighets AB Balder är ett börsnoterat fastighetsbolag som med lokal förankring skall möta olika kundgruppers behov av lokaler och bostäder. Balder skapar värden för kunderna, medarbetarna och samhället genom att träffa och värna om våra kunder, ha korta beslutsvägar samt att noggrant välja kostnadseffektiva förvaltningslösningar. Balder skall vara en långsiktig ägare som baserar verksamheten på stabila kassaflöden och nöjda kunder. Genom att äga och förvalta våra fastigheter under lång tid kan vi nyfiket följa våra hyresgästers utveckling.

Fastighets AB Balder

balder.se

Fler annonser från Fastighets AB Balder