Banérgatan 5

Stockholm
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

96 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor
  • Övrigt

Fantastisk showroom på representativ adress överlåtes!

Nu finns möjligheten att ta över Busnels fantastiska showroom i hörnet Banérgatan / Riddargatan, med anledning av att verksamheten flyttas till en större lokal i närområdet. Lokalen är totalt 96 kvm och har stora skyltfönster mot Banérgatan samt Riddargatan. Ett stenkast från lokalen finner du Strandvägen och den mysiga Djurgårdslinjen som tar dig mellan T-centralen och kontoret. Entréplanet är en öppen och ljus yta med mycket högt i tak, perfekt för exponering av diverse produkter. I bakkant på lokalen finns en effektivt inredd kontorsyta med ljusinsläpp från Banérgatan. Ytan är inredd för personal, med arbetsplatser och pentry/toalett. Därutöver finns det ett källarplan med goda förvaringsutrymmen, vilket med fördel kan användas för diverse varuprover m.m. Lokalen lämpar sig utmärkt för kreativa verksamheter och showroom som behöver inspirerande lokaler på representativ adress! Fakta Lokalyta: 96 kvm (varav 63 kvm i gatuplan och 33 kvm i källarplanet) Hyra: ca 17 000 SEK/mån exkl. sedvanliga tillägg och moms. Löptid: till och med 2023-09-30. Pris: Högstbjudande. Visning: Kontakta ansvarig mäklare för mer information. OBS: Ej café eller restaurang. Kontakt Vänligen respektera säljarens önskemål om att all kontakt sker genom ansvarig mäklare Sebastian Pradilla på New Property. Mobil: 070 - 640 92 79, Mail: Sebastian@newproperty.se

Ytor

  • Total yta:

    96 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Banérgatan 5

Omgivning

Närservice:

I området finner du all tänkbar service: mataffärer, restauranger, cafféer m.m. Strandvägen ligger precis nedanför gatan, trevligt promenadstråk m.m.

Kommunikationer

T-bana: Karlaplan, Östermalmstorg Tvärbana: Djurgårdslinjen Bussar: Flertalet bussar i området
Banérgatan 5

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB