Gustaf Dalénsgatan 19

Backaplan , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

190 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Ljust kontorslokal om 190 kvm högst upp i huset med ett toppläge på Backaplan

Välkommen till Gustaf Dalénsgatan 19!

Från och med april 2022 finner du här en ledig lokal om 190 kvm. Lokalen är belägen högst upp i huset och totalrenoverades för några år sedan och består därför av fräscha och nya ytskikt. Planlösningen består av enskilda kontorsrum (se föreslagen planritning), öppna sociala ytor kring köket, WC, dusch, konferensrum, copy/skrivar-utrymme och även ett kontorsförråd.

Med fönster från tre väderstreck, glasväggar och en god takhöjd har lokalen ett ljusinsläpp som flödar genom hela lokalen och ger en trivsamhet trivsam miljö tillsammans med de ljuddämpande åtgärder som gjorts i lokalen. Ytskikten består av ljudämpande textilmattor och rummen är även uppbyggda med ljudklassade systemväggar, glas och dörrportar. Belysningen består av dimbara led-plattor.

Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    190 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Parkering
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns att hyra.

Närservice:

Inom räckhåll finns ett flertal lunchrestauranger och Backaplans närservice.

Kommunikationer

Väldigt goda med både kollektivtrafik och bil.
Gustaf Dalénsgatan 19

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner