Gustavslundsvägen 50

Alvik , Bromma
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt ök

Beskrivning

  • Lager/Logistik
  • Kontor
  • Övrigt

Fint kontor med möjlighet till labb finns nu ledigt för uthyrning i attraktiva Alvik! med närhet till kommunikationer.

Övrig information

Övrigt:

Huset uppfördes år 1998 och består av moderna kontors- och butikslokaler med flexibel och yteffektiv planlösning. Lokalerna har hög kvalitet på installationerna med bland annat kyla. Fastigheten kyls med sjövatten och elförsörjningen sker med så kallad miljöel, dvs. el producerad av vind- och vattenkraft. Här är tillgängligheten bra för rörelsehindrade med två rymliga hissar som tar upp till 13 personer vardera i varje entré. Fastigheten har blivit belönad med ljudmiljöpris och inifrån lokalerna hörs i princip ingen trafik.

Ytor

  • Total yta:

    600 m2

Bekvämligheter

Dusch
Fiberanslutning
Kök/pentry
Kundparkering

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt ök

Utförande

Byggår:

1998

Våningsplan:

5

Planlösning:

Beläget högst upp i fastigheten finns nu en fin lokal i mycket gott skick tillgänglig för uthyrning. Idag används lokalen som kontor samt möjlighet till en mindre labbyta. Lokalen är väldisponerad och har bra planlösning där alla kvadratmeter utnyttjas effektivt. Plats finns för ca 30 personer. Ytan fördelas idag främst på rumsindelad planlösning med 14 rum i olika storlekar,. Konferensrum för ca 20 personer 4 kontorsrum för plats med två skrivbord alternativ mötesrum för 4 personer 8 kontorsrum med plats för ett skrivbord, perfekt vid behov av rum för enskilda teamsmöten. En större öppen yta finns som nyttjas som lounge och sällskapsyta men kan med fördelas användas som kontorsyta med plats för ca 10 skrivbord. Stort modernt pentry med gott om sittplatser för upp till 25 personer I lokalen finns ett labb om ca 100kvm som är utrustat med dragskåp, nöddusch, diskbänkar samt arbetsbänkar med gott om eluttag samt mycket bra ventilation. Två wc varav båda med dusch. Mycket god ventilation och kyla Fiber Upp till våningsplanet finns hiss för 1000kg för behov av intlastning av tyngre material Flexibel hyrestid 1-3 års avtal möjligt!

Teknisk information

Hiss:

Ja

Miljöcertifiering:

Miljöbyggnad

Certifieringen Miljöbyggnad är ett av de vanligaste certifieringssystemen för byggnader i Sverige. För att en byggnad ska hålla för en certifiering ställs krav på inomhusmiljön, energieffektiviseringskriterier och vilka material som använts. Byggnaden bedöms av en oberoende specialist. En Miljöbyggnadscertifiering är giltig i 10 år eller tills dess att en större ombyggnation görs. Byggnaden kan få brons, silver eller guld i betyg.

Källa

Omgivning

Omgivning/natur:

Trevliga och lugna omgivningar med nära till vatten om grönområden för promenader eller joggingtur under lunchtid.

Företag i närheten:

Melanders Group, Moberg Pharma, Combitech, Polar, NTI Cadcenter, MIAB , NCA Facility Service, Handelsbanken, Sats.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Under Alviks Torg finns ett parkeringsgarage. Det finns många parkeringsplatser ovan jord invid torget

Närservice:

I Alvik erbjuds ett stort serviceutbud. Här finns ett flertal restauranger såsom Melanders, Bastard Burgers, Märlarpaviljongen, caféer bl.a Joe and the Juice, träningsanläggningar såsom Sats , tennishall, hotell. Kring Alviks Torg finns ett bra butiksutbud av service post, bank, apotek, optiker, skomakare, frisör, kemtvätt, florist, Pressbyrån och en stor Ica.

Kommunikationer

Alvik är en utmärkt kommunikativ knytpunkt. Fastigheten är belägen endast ett stenkast från Alviks tunnelbanestation, Nockebybanan, tvärbanan och flertalet busslinjer som passerar Alviks Torg. Läget är lättillgängligt för bilister som tar sig in till city på endast ca 10 minuter samt endast några minuter till påfarten E4:n. Utöver går också bra att färdas hit med båt och det är nära till Bromma flygplats
Gustavslundsvägen 50

Om Lokal Direkt AB

Lokal Direkt förmedlar sedan 2007 kommersiella lokaler och fastigheter. Vi finns etablerade i Stockholm, Karlstad, Malmö och Lund. Lokal Direkt hjälper fastighetsägare med att fylla vakanser och företag med att hitta ändamålsenliga lokaler. Om du sitter fast i ett hyresavtal kan vi hjälpa till med en överlåtelse eller andrahandsuthyrning. Vi hjälper bostadsrättsföreningar med hyresvärderingar som också ingår vid ett uthyrningsuppdrag. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Lokal Direkt AB

Hantverkargatan 10

112 21 Stockholm

www.lokaldirekt.se

Fler annonser från Lokal Direkt AB