Jägersrovägen 80

Jägersro , Malmö
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

397 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Skola, vård & omsorg

Trevlig kontorslokal med härlig innergård med närhet till det mesta!

Lokal på bra läge, med både närhet till ringlederna och till Jägersro centrum. Lokalen är i dagsläget rå och passar därför de flesta verksamheterna. Här finns det möjlighet att skapa sin egen lokal, anpassad efter verksamhetens behov. Fastighetsägaren är positiv till omomsad verksamhet och ser gärna verksamheter inom utbildning, vård eller liknande. Utanför hittar ni en stor parkering med gratisplatser vilket är en fördel för företaget som har besökande. 

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    397 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gratis parkering på fastigheten.

Närservice:

Närhet till Jägersro centrum som erbjuder allt från restauranger till caféer, restauranger och gym.

Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till ringlederna.
Jägersrovägen 80

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner