Veddestavägen 6

Järfälla
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

980 - 10 100 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Kontoret som erbjuder extra allt och som samtidigt sätter miljö och hälsa i första rummet.

I fastighetens bottenvåning finner du idrottsanläggningar, dagligvaruhandel och Stockholmregionens första inomhusanläggning för längdskidåkning året runt som Serneke utvecklar. En våning upp i huset planeras för en modern gymanläggning och härliga padelbanor med tillräcklig takhöjd för nationella padeltävlingar. Resterande del av fastigheten öppnar upp för bland annat vårdverksamhet, aktivitetshall och kulturlokaler såsom biograf och teater med möjlighet till flertalet olika verksamheter. Högst upp i huset placeras kontorsytorna med god takhöjd och stora fönster från 4 väderstreck och tilltagna takterrasser. Sammantaget kommer våningsplanen inrymmer cirka 10 000 kvm LOA.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 980 10 100

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Veddesta 2:97

Byggår:

2024

Våningsplan:

9

Planlösning:

enl önekemål.

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

I Barkarby City utvecklas en helt ny och dynamisk stadsmiljö som harmoniskt integrerar näringsliv, livsstil och rekreation med hållbarhet och hälsa i fokus.Sammantaget kommer detta att skapa ett nav för kommunikationer som både expanderar och sammanbinder västra Stockholm med hela Mälardalen. I Barkarby City finns den nya tidens mötesplatser och arbetsplatser. Här finns den effektiva infrastrukturen som möjliggör ett flexibelt och berikande liv för kommande generationer människor och företag. Hjärtat och mittpunkten i regionen blir Barkarby Citymed en pulserande urban mix av spännande arkitektur med höghus upp till 30 våningar, cirka 10 000 nya bostäder i området och 18 400 nya livgivande arbetsplatser.

Närservice:

Längdskidbana, padel, cafe, butiker, gym och mycket mera.

Kommunikationer

I Barkarby pågår unika satsningar på infrastruktur; nya tunnelbanestationer, Förbifart Stockholm och en helt ny pendel-, regional- och fjärrtågstation. Barkarby City blir det nya hjärtat i regionen och ca 1,2 miljoner människor kan resa hit på 30 minuter.
Veddestavägen 6