Kungsgatan 46

Centrum , Göteborg
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

69 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Kontorslokal om 69 kvm mitt i centrala Göteborg med balkong!

Välkommen till Kungsgatan 46!

Med ett läge mitt i centrala Göteborg har du ett stort utbud i kontorslokalen närhet. Kontoret är beläget på högsta våningen i huset (våning 3) och är 69 kvm. Lokelen har även en balkong ut mot Kungsgatan. 

Har du flera frågor eller önskar boka visning, kontakta oss på Croisette!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

  • Total yta:

    69 m2

Bekvämligheter

Kök/pentry
Konferens
Mötesrum
Telefonbås
WC

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Våningsplan:

3

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen är belägen alldeles intill Domkyrkan

Företag i närheten:

Twilfit by CHANGE Lingerie, Espresso House, KICKS, ECCO, Rituals, m.fl..

Närservice:

Då lokalen är placerad mitt i centrala Göteborg så finns det ett stort utbud av lunchrestauranger, caféer och butiker i lokalens närhet.

Kommunikationer

Med detta centrala läge finns det mycket goda förbindelser med kollektivtrafik från både Domkyrkan och Kungsportsplatsen
Kungsgatan 46

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner