Alnarpsvägen 54

Åkarp , Åkarp
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 329 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor

Charmigt hus fördelat på tre plan om ca 1 329 kvm i Åkarp!

Nu finns möjligheten att hyra denna charmiga lokal i formen av ett eget hus fördelat på tre plan om ca 1 329 kvm. Lokalen har ett fantastiskt ljusinsläpp och är högt i tak. Det är till mestadels rumsindelad planlösning tillsammans med öppna luftiga ytor. På tredje plan finner du ett nyrenoverat och fräscht kök. Det finns god möjlighet till att skapa trevliga utemiljöer.

Ytor

  • Total yta:

    1329 m2

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Utförande

Fastighetsbeteckning:

BURLÖV ÅKARP 1:83

Planlösning:

Lokalen har ca 18 rum i 3 plan. Alla rum har ventilation och rumskonditionering.

Omgivning

Omgivning/natur:

Åkarp ligger i en storstadsregion, åtta km nordväst om Malmö, och har en hel del att erbjuda om du är intresserad av natur, kultur, golf och fina badstränder. Matbutik, vårdcentral och kvarterskrog finns i Åkarp. Två km därifrån finns Burlöv Center med stormarknad och ett 70-tal butiker. Strax norr om Åkarp ligger Lommas strand och Sveriges Lantbruksuniversitet. Här har man med sitt strategiska läge nära till allt.

Närservice:

Inom kommunen finns det badhus, bibliotek, golfbana, flertalet idrottsföreningar, studiecirklar, Komvux etc. I de centrala delarna finns det dagligvarubutiker, pizzerior, frisörer, bilskolor, vårdcentral, folktandvård m.m. Dessutom ligger Burlöv Center i närheten som har ett rikt utbud av olika butiker, restauranger och caféer.

Kommunikationer

I centrala Åkarp finns en pågatågstation. År 2024 beräknas 4 spår mellan Lund och Arlöv passera under jord så tillgängligheten mellan de båda sidorna ökar. På mindre än 10 minuter når man både centrala Malmö och Lund med Pågatåget vilket möjliggör att man enkelt pendlar vidare till Kastrup och Köpenhamn. Regionbuss 130 går genom Åkarp och tar dig till Malmö eller Lund via Hjärup. Buss 133 trafikerar sträckan Malmö-Lomma och stannar också i Åkarp.
Alnarpsvägen 54

Om Relier - Real Estate Advisor

Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling av kommersiella lokaler och fastigheter. Vi har verksamhet i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Med lokalkännedom om olika marknader har vi en unik kunskap om regionala marknaden och kan hyra ut lokaler och sälja kommersiella fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag eller göra marknadsbedömning inför försäljning. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan göra för er!

Relier - Real Estate Advisor

Gråbrödersgatan 2

211 21 Malmö

www.relier.se

Fler annonser från Relier - Real Estate Advisor