Lilla Bommen 1

Centrum , GÖTEBORG
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

1 444 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Nominerad Sveriges snyggaste kontor med stor privat terrass mot Göteborgs hamninlopp

Välkommen till Lilla Bommen, Göteborgs historiska hamn och affärsdistrikt med stark anda av tillväxt och diversitet. Här finns nu ledigt en nyrenoverad kontorslokal, med nomineringen Sveriges snyggaste kontor på meritlistan, bestående av mestadels öppen planlösning med gott om mötes- och konferensrum. Flera väderstreck och nyinsatta fönster från golv till tak gör ljusinsläppet oslagbart. Oavsett om det är lunch eller AW så finner ni här flertalet dynamiska populära restauranger i en urban miljö med gångavstånd. När jobbet kallar finns även café och restaurang direkt i husets markplan för en snabbare lunch, om inte lunchlådan intas på Göteborgs kanske bästa (och stora) privata terrass med utsikt över hamnen och Göta Älv. Området är ett av få i Göteborg som har direktkontakt med älven, en unicitet som inte många citylokaler kan erbjuda. Gästhamnens restaurang passar perfekt till en solig AW eller varför inte en affärslunch. 10 minuters promenad från Centralstationen och Drottningtorget, en knutpunkt för spårvagn och buss samt precis intill Göteborgs största handelsområde. I fastigheten finns dessutom ett stort serviceutbud som ökar bekvämligheten markant; cykelgarage i källaren med serviceplats, restaurang i entréplan och konferenslokaler som smidigt bokas i husets reception. Fastigheten är ett av stadens mest kända landmärken, ett konststycke som löpande berikas av nya konstnärer som flyttar in i den dynamiska ateljén i entréplan. Dessutom besitter huset en vacker vattenspegel inne i byggnaden som rofyllt fortsätter utanför. Detta är en lokal och ett område som bör upplevas. Varmt välkomna till Lilla Bommen och en kontorslokal i särklass!

Ytor

  • Total yta:

    1444 m2

Utförande

Fastighetsbeteckning:

13056

Byggår:

1989

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Inom fastigheten finns ett antal uppmärkta parkeringsplatser vilka hyresgästerna hyr samt besöksparkering. P-däck P-tillstånd, som erhålls från Vasakronan, krävs vid parkering i p-däcket. Det ska placeras väl synligt i framrutan på bilen. I p-däcket finns inga numrerade p-platser, man ställer sig i valfri ruta. In- och utfart sker med passerkort. Vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig, personlig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av p-däcket sker en gång per kvartal. P-dekalen gäller ej på besöksparkeringen. Garage, källarplan I fastigheten finns ett antal fasta garageplatser för uthyrning. För tillträde behövs passerkort dygnet runt och vardagar mellan 17.00-07.00 samt helger krävs även en fyrsiffrig kod. För att minska risken för att obehöriga tar sig in är det viktigt att alla hjälps åt att kontrollera att garageportarna går igen efter in- och utpassering. Om det förekommer olovlig parkering, kontakta Vasakronan. Städning av garaget sker en gång per kvartal. Besöksparkering För besökare till Lilla Bommen finns parkering på planen under Göta Älv Bron. Betalning sker i p-automat. Bevakning utförs regelbundet och felparkerade bilar bötfälls.

Närservice:

Skulle du mot förmodan inte hitta till Lilla Bommen så kan du i princip fråga vilken Göteborgare som helst om vägen. Lilla Bommen är välkänd och syns på långt håll. Promenaden längs hamnstråket efter en lunch i någon av områdets alla restauranger är en karneval för både näsa och öga.

Kommunikationer

Inom fem minuters gångavstånd ligger Centralstationen, Nils Ericson Terminalen, Drottningtorget och Brunnsparken där du finner spårvagnar, bussar, tåg och flygbussar. Tidtabeller och utförligare info finner du på www.vasttrafik.se . Cykel är även ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. Närmsta cykelstation finner du på Lilla Bommens torg där det finns flera Styr & ställ cyklar att hyra.
Lilla Bommen 1

Om Vasakronan

Vasakronan äger, förvaltar och utvecklar handels- och kontorsfastigheter i attraktiva citylägen i Stockholm, Göteborg, Uppsala och Öresund. Vi värdesätter personliga och långsiktiga relationer med våra hyresgäster. Det gör att vi arbetar med egen personal i våra fastigheter och alltid finns nära om något i lokalen inte fungerar som det ska. Vi vet också att det är viktigt att skapa förståelse för företagens affär och behov. Vi lever i en föränderlig värld - förändras behoven krävs snabba förändringar. Med störst lokalutbud i Sverige har vi goda möjligheter att erbjuda flexibla lösningar. Självklart jobbar vi hållbart i allt vi gör och erbjuder gröna hyresavtal, miljöcertifierade fastigheter, aktiv dialog i lokalens energianvändning med mera. Vasakronan ägs till lika delar av 1-4:e AP Fonden. Välkommen som hyresgäst hos oss.

Vasakronan

Box 112 64 , Köpmansgatan 23

404 26 GÖTEBORG

www.vasakronan.se

Fler annonser från Vasakronan