Kungsholms Kyrkoplan 5

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

176 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Butik
  • Kontor

Perfekt kontor eller showroom med egen entré från gatan och tillhörande butiksyta!

Nyrenoverad lokal med kombinerad butiksyta ut mot Kungsholms Kyrkoplan. Butiksytan är ca 36 kvm och ett showroom om ca 140 kvm. Lokalerna går att slå ihop och plocka bort väggen emellan. Lokalen har precis genomgått en stor renovering i form av ett nytt stort takfönster upp mot fastighetens innergård. Utöver det har man gjort ytskikt samt sett över ventilationen. Hyresvärden kan hjälpa till med anpassning av lokalen som utförs i samråd med ny hyresgäst. Närhet till T-bana från Rådhuset som är ca 2 min bort och T-centralen ca 5 min bort. -Avtalstid 3 år. -Tillträde från omgående eller enligt överenskommelse. -Bra in- och utlastning med direktentré från gatan. Välkommen på visning!

Ytor

  • Total yta:

    176 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Kungsholms Kyrkoplan 5

Byggår:

1911

Renoveringsår:

2014

Dokument

Teknisk information

Ventilation:

Mekanisk ventilation

Omgivning

Kommunikationer

Bussar: Buss 3 och 1 stannar i närheten på Kungsholmen T-bana: T-bana från Rådhuset, ca 2 minuter bort och T-centralen ca 5 minuter bort.
Kungsholms Kyrkoplan 5

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB