Järntorget 3

GÖTEBORG
Spara Dela
Spara
Dela
Yta

194 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor

Unikt kontor på Järntorget

Ta chansen och flytta er kontorsverksamhet till denna unika vindsvåning. Järntorget är glödhett och det bubblar av liv och rörelse. Restauranger, caféer, butiker, kultur och kontor i hjärtat av Göteborg med kommunikationen rakt utanför dörren. Lokalen får sig nu ett lyft med ett nytt kök och badrum. Även ett helt nytt ventilationssystem sätts in för att förbättra luften. Lokalen har mysiga viklar och vrår, snedtak och utsikt över takåsarna.

Övrig information

Övrigt:

Fastigheten som byggdes 1861 består av 4 våningar. I byggnaden finns kontor, restaurang, butik och café. Fasade renoverades våren 2003.

Ytor

  • Total yta:

    194 m2

Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Lokalen har en del öppen kontorslandskap med plats för ca 8-10 personer samt tre stycken konferensrum/större kontorsrum, kök och två badrum.

Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger i omtyckta Linné med dess rika utbud av butiker och restauranger.

Kommunikationer

Knutpunkten Järntorget ligger alldeles utan för fastigheten med flertal busslinjer och spårvagnslinjer.
Järntorget 3

Om Castellum

Castellum är ett av Nordens största fastighetsbolag som utvecklar flexibla arbetsplatser och smarta logistiklösningar. Vi finns i attraktiva svenska tillväxtregioner samt i Köpenhamn och Helsingfors. Genom att ha egen personal på alla våra orter kan vi erbjuda god service till våra hyresgäster. Castellum har högt satta hållbarhetsmål för alla delar i verksamheten och siktar på 100 % klimatneutralitet senast 2030. En värd bortom det förväntade. www.castellum.se

Fler annonser från Castellum