Eugeniavägen 18 C

Stockholm
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

600 - 4 800 m²

Hyra

Tillträde

Omgående eller enligt överensk

Beskrivning

  • Kontor

Högkvalitativa kontor i nybyggd profilfastighet uthyres på flexibelt avtal

Nybyggda fastigheten Princeton ligger i spännande Hagastaden, ett dynamiskt område med fokus på Life Science. Själva fastigheten har en iögonfallande arkitektur och är ett naturligt landmärke i Hagastaden. Inne i lokalerna är det genomgående mycket hög standard, panoramafönster från golv till tak, generösa takhöjder och valnötspartier i hela lokalen. Planlösningen är i huvudsak storrumslösningar. Här kan ni hyra flexibelt i upp till fem år allt från ca 600 kvm upp till ca 4 800 kvm. Lokalerna fördelas på två plan om ca 2 400 kvm per plan. Varje plan kan delas i fyra delar och varje del kan bindas ihop med ytterligare delar, så det finns möjlighet att hyra ca 600, 1 200, 1 800, osv upp till 4 800 kvm. Fördelaktiga hyresnivåer. Två källarvåningar inrymmer garage och cykelrum. Största hyresgäster är RaySearch och Region Stockholm.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Övrigt 600 4 800

Ekonomi

Tillträde:

Omgående eller enligt överensk

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Eugeniavägen 18 C

Byggår:

2021

Våningsplan:

2 av 11

Omgivning

Närservice:

Hagastaden växer fram som en ny spännande stadsdel som binder ihop Stockholm med Solna. Här finns redan gott om restauranger och service och det blir bara bättre vartefter området utvecklas. Bottenvåningen inrymmer bland annat ett toppmodernt gym och en frisör.

Kommunikationer

Pendeltåg: Citybanan T-bana: Närmaste T-bana är St Eriksplan. Hagastaden T-banestation klar 2028, 200 m bort Trafikleder: Fastigheten ligger med direktaccess ut på E20 och E4 åt alla väderstreck. 7 min in till city och 30 min till Arlanda Bussar: Flertal busslinjer, bl.a. nr 3 till nya Karolinska några minuter bort. Promenadavstånd till Arlandabussen, 30 min till Arlanda
Eugeniavägen 18 C

Om New Property AB

New Property öppnar nya dörrar i fastighetsbranschen. Vi tror på en holistisk syn på fastigheter där summan är större än delarna. Dels är vi Sveriges största uthyrningskonsult med fokus på Stockholm – vi vet hur en arbetsplats kan driva både välmående, affärskultur, engagemang och resultat. Och dels är vi en av landets främsta specialister på att avyttra och förvärva fastigheter åt våra kunder över hela Sverige. Dessutom är vi en kunskapsbank på analys och utveckling av såväl enskilda fastigheter som hela bestånd.

New Property AB

Nybrogatan 39

114 39 Stockholm

www.newproperty.se

Fler annonser från New Property AB