Fridhemsvägen 15

Kvarteret Telefonen , Ronneby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

166 m²

Hyra

Tillträde

Hyresledig omgående

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Ljust och fräscht kontor eller lokaler för hälsovård med centralt läge vid Resecentrum och Brunnsparken. Hiss och stor parkering utanför.

Före detta företagshälsovård med väntrum, reception och möjlighet till att hänga av sina kläder i anslutning till entrén. Flertalet behandlings- och/eller kontorsrum mestadels med handfat.

Trevligt personalkök, dusch och handikappanpassade toaletter. Bra adress för hälsoföretag med Capio cityklinik som närmaste granne och en stor gemensam parkering med laddstolpar för elbilar.

Det finns vackra promenadstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby, gott om restauranger i närheten och möjlighet till konferenser för över 1000 personer i närbelägna Blekinge Convention Center. Det är enkelt att pendla till lokalen då fastigheten Telefonen ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik till hela länet och Öresundståg till Köpenhamn.

Övrig information

Övrigt:

I lokalen har det tidigare bedrivits hälsovård. Flertalet av rummen är utrustade med handfat och hela lokalen är handikappanpassad.

Ytor

  • Total yta:

    166 m2

Ytbeskrivning

Vid entrén finns väntrum, toalett och möjligheter att hänga av sina ytterkläder. Härifrån löper en ljus korridor med konferensrum och arbetsrum på båda sidorna. Det finns även personalutrymmen och kök.

Bekvämligheter

Besöksparkering
Dusch
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Omklädningsrum
Parkering
Reception
Restaurang
WC

Ekonomi

Tillträde:

Hyresledig omgående

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Telefonen 2

Våningsplan:

2 av 2

Planlösning:

7 kontorsrum, personalmatsal, RWC, WC, duschutrymme samt arkiv.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme och fjärrkyla som ingår i hyran.

Lokalen kan nås via:

Entrédörr delas med Capio, ABRI och restaurang Köksmästaren. Från huvudentrén finns en rymlig hiss till plan 2 och lokalen.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid fastigheten finns promenad- och cykelstråk längs Ronnebyån till den vackra Brunnsparken, Hotell Ronneby Brunn och Ronneby Golfklubb. På andra sidan ån ligger området Blekans sekelskiftesvillor med glasverandor och en bit bort centrala Ronneby med restauranger, butiker och torghandel.

Företag i närheten:

I fastigheten finns flera tillverkande företag, kontor, vårdkliniker, friskvårdsanläggning samt en restaurang. Några av de omgivande företagen är Fueltech, Orbit One, Cetetherm, Areff, Capio citykliniken med flera. Soft Center, Ronneby Brunn Hotell och centrala Ronneby med dess butiker ligger i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns över 100 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I centrala Ronneby som ligger inom gångavstånd finns bland annat matvarukedjan Willys.

Skyltläge:

På områdesskyltningen och över entrén.

Vägbeskrivning:

Kör mot järnvägsstationen och följ därefter skyltningen mot Ronneby Brunn. Vid Ronnebyån sväng höger och följ områdesskyltningen. Det är också enkelt att nå fastigheten via Öresundstågen eller buss till Resecentrum varifrån det endast är några minuters gångväg.

Kommunikationer

Resecentrum med Blekingetrafikens bussar och Öresundståg mot Köpenhamn och Karlskrona ligger inom några minuters promenad. Cykel- och gångväg finns till fastigheten. Från Ronneby Airport tar det cirka 15 minuter med bil.
Fridhemsvägen 15