Fridhemsvägen 15

Kvarteret Telefonen , Ronneby
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

567 m²

Hyra

Tillträde

Beskrivning

  • Kontor
  • Övrigt

Ljusa och fräscha kontor med centralt läge i Ronneby. Lokalen ligger granne med den nya stadsdelen Kilen och ett stenkast från resecentrum.

Kontorslokalerna består av två öppna kontorslandskap varvat med fem mötesrum och ett större konferensrum. Fräscha personalutrymmen med pentry/lunchutrymme, lab-rum, arkiv, förråd, kopieringsrum och lager.

Kontoret har gott om parkeringar precis utanför med tillgång till laddstolpar för elbil.

Det är enkelt att pendla till kontoret då lokalerna ligger ett stenkast från Resecentrum med busstrafik från hela länet och Öresundståg till Köpenhamn. I kvarteret Telefonen finns flera tillverkande företag, kontor, vårdklinik, en större friskvårdsanläggning samt lunchrestaurangen Köksmästaren. I närområdet finns även möjlighet till konferenser för över 1000 personer i Blekinge Convention Center och vackra gångstråk efter Ronnebyån mot Brunnsparken, havet och centrala Ronneby.

Övrig information

Övrigt:

Kvarteret Telefonen ligger granne med Ronnebys nya stadsdel Kilen där det just nu byggs ett stort och varierat utbud av bostäder.

Ytor

  • Total yta:

    567 m2

Bekvämligheter

Besöksparkering
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Gym
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Restaurang
Serverrum
WC

Ekonomi

Kontraktbeskr.:

Uthyres efter överenskommelse med nuvarande hyresgäst.

I hyran ingår:

Värme, el

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Telefonen 3

Våningsplan:

1 av 2

Planlösning:

Två öppna kontorslandskap varvat med samtalsrum och konferensrum. Fräscha personalutrymmen med pentry/lunchutrymme, lab-rum, arkiv, förråd, kopieringsrum och lager.

Teknisk information

Uppvärmning:

Fjärrvärme och fjärrkyla som ingår i hyran.

Lokalen kan nås via:

Egen entré

Omgivning

Omgivning/natur:

Vid fastigheten finns promenad- och cykelstråk längs Ronnebyån till den vackra Brunnsparken, Hotell Ronneby Brunn och Ronneby Golfklubb. På andra sidan ån ligger området Blekans sekelskiftesvillor med glasverandor och en bit bort centrala Ronneby med restauranger, butiker och torghandel.

Företag i närheten:

I fastigheten finns flera tillverkande företag, kontor, vårdkliniker, friskvårdsanläggning samt en restaurang. Några av de omgivande företagen är Orbit One, Cetetherm, Areff, och Capio citykliniken. Soft Center, Ronneby Brunn Hotell och centrala Ronneby med dess butiker ligger i närheten.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Det finns över 100 parkeringsplatser i anslutning till fastigheten.

Närservice:

Inom gångavstånd finns bland annat matvarukedjan Willys.

Skyltläge:

På områdesskyltningen och över entrén.

Vägbeskrivning:

Kör mot järnvägsstationen och följ därefter skyltningen mot Ronneby Brunn. Vid Ronnebyån sväng höger och följ områdesskyltningen. Det är också enkelt att nå fastigheten via Öresundstågen eller buss till Resecentrum varifrån det endast är några minuters gångväg.

Kommunikationer

Resecentrum med Blekingetrafikens bussar och Öresundståg mot Köpenhamn och Karlskrona ligger inom några minuters promenad. Cykel- och gångväg finns till fastigheten. Från Ronneby Airport tar det cirka 15 minuter med bil.
Fridhemsvägen 15