Pumpgatan 1

Lindholmen , Göteborg
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

5 - 144 m²

Hyra

Tillträde

Enligt överenskommelse

Beskrivning

  • Kontor
  • Kontorshotell/Coworking

Lediga kontorsytor mellan 5 till 114 kvm i United Spaces Lindholmen - ett fullservice coworking-koncept

Välkommen till Pumpgatan 1!

Här på Lindholmen finner du ett fullservice coworking-koncept, där allt finns på plats från start och ingår i din månadshyra. Utöver din kontorsyta har du tillgång till övriga ytor i byggnaden, så som mötes- och konferensrum. Passar perfekt båda till de stora och mindre bolagen, då du som hyresgäst har möjlighet att välja det medlemskap som passar just dig bäst utifrån de förmåner och accessmöjligheter ditt företag behöver. Medlemskapet som utgörs av ett dagspass innehåller exempelvis: 

- Access till premium lounge och coworking
- Deltids-access till premium lounge och co-working
- Tillgång till United Speces app
- Gratis kaffe, te, frukter, m.m
- All-inclusive: Från kaffe och frukt till utskrifter och Wi-Fi
- Loungeyta

Just nu finns det lediga ytor i följande kvadratmeter: 
5, 10, 13, 18, 20, 25, 30, 40, 50, 60, 75, 90, 123, 144. 

Har du flera frågor eller önskar boka visning, kontakta oss på Croisette!

Övrig information

Övrigt:

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Ytor

Typ av yta Minsta yta Maximal yta Kr/m2/år
Kontor 5 144

Bekvämligheter

Reception
Restaurang
Serverrum
Telefonbås
WC
Cykelrum
Fiberanslutning
Kök/pentry
Konferens
Parkering

Ekonomi

Tillträde:

Enligt överenskommelse

Teknisk information

Hiss:

Ja

Omgivning

Närservice:

På lindholmen finns det ett stort utbud av lunchrestauranger och caféer, som bland annat Da Matteo, Gansu Köket Geely, Restaurang Gothia, Café Regnbågen och Uni3 - World of Food som är belägen i samma byggnad. Du finner även livsmedelsbutik och gym i närheten.

Kommunikationer

Det finns goda förbindelser med kollektivtrafik till Regnbågsgatans busshållplats som ligger alldeles intill. Här går bland annat busslinjerna 16, 16X, 31, 45, 58, 99, X1, 176AS och 177AS. Från Lindholmspiren går det även goda förbindelser med båt över till Stenpiren.
Pumpgatan 1

Om Croisette Real Estate Partner

Croisette Real Estate Partner är fastighetsbranschen mest expansiva och nytänkande rådgivare och företräder fastighetsbranschens mest progressiva kunder. Bolagets hängivna och engagerade medarbetare erbjuder kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom transaktion, värdering & analys, lokalförmedling, kompetensförsörjning, förvaltning samt försäkringsförmedling. Croisette är rikstäckande i Sverige och på Island med huvudkontor i Malmö.

Croisette Real Estate Partner

Propellergatan 2

211 15 Malmö

www.croisette.se

Fler annonser från Croisette Real Estate Partner